Ana Sayfa / Yaşam / Benekli Ayhan’ı feci dövdüler

Benekli Ayhan’ı feci dövdüler

Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan’ı Isparta’da yo ortasında bayılana kadar dövdüler. Benekli Ayhan’ı uyuşturucu için mi dövdüler iddialar ne? Bebekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, Isparta’da bayılana kadar dövüldü. Kavganın nedeni tam bilinmezken görüntülerde bir kişinin “Kadınlara uyuşturucu içirmek ne demek” demesi dikkat çekti.

Benekli Ayhan’ı kimler neden dövdü, işin içinde uyuşturucu mu var merak ediliyor. Ankaragücü tribünlerinin tanınan siması olan olan Benekli Ayhan olarak tanınan Ayhan Koç Isparta’da bayılana kadar dövüldü. Koç’un kadınlara uyuşturucu madde içirmeye çalıştığı ileri sürüldü.

“KADINLARA UYUŞTURUCU İÇİRMEK NE DEMEK?”

Youtube’da 471 bin aboneye sahip olan Ayhan Koç Isparta’da sokak ortasında öldüresiye dövüldü. Fenomene şiddet uygulayan iki kişiden biri “Kadınlara uyuşturucu içirmek ne demek” ifadelerini kullanması dikkat çekti. Herkesin içinde yaşanan kavganın uyuşturucu madde nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. İki kadının ayırmak için dahil olduğu kavganın görüntüleri Isparta Anlık hesabından yayınlandı. Dakikalarca dövülen Ayhan Koç saldırı sonrası baygınlık geçirdi.

Fenomen Benekli Ayhan sokak ortasında bayıltana kadar dövüldü

Fenomen Benekli Ayhan sokak ortasında bayıltana kadar dövüldü

Fenomen Benekli Ayhan sokak ortasında bayıltana kadar dövüldü

İlginizi Çekebilir

Üniversiteli İrem Er öldü

Bartın’da kız öğrenci ölü bulundu. İrem Er ölüm nedeni ne merak ediliyor. Üniversite öğrencisi İrem …

Sınırsız Hosting