Ana Sayfa / Gündem / Sinan Aygün, Mansur Yavaş’a rakip oluyor

Sinan Aygün, Mansur Yavaş’a rakip oluyor

Sinan Aygün İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oluyor. Meral Akşener, Sinan Aygün’e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklif etti.

Sinan Aygün, Ankara7da Mansur Yavaş’a rakip oluyor. İYİ Parti, Ankara için Sinan Aylgün’ü düşünüyor. Meral Akşener, Sinan Aygün’e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklif etti.

81 ilde kendi adaylarıyla seçime gireceğini açıklayan İYİ Parti’de kritik bir görüşme yaşandı. T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre partinin genel başkanı Meral Akşener, eski ATO Başkanı ve CHP Milletvekili Sinan Aygün, eski TBMM Başkanı ve AKP Milletvekili Cemil Çiçek, eski AKP Milletvekili Abdülkadir Aksu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural bir araya geldi.

İddiaya göre, Akşener’in Aygün’e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifinde bulunduğu ancak Aygün’ün bu teklifi kabul etmediği belirtildi.

Görüşmenin yapıldığı yer de dikkat çekti. Buluşmanın, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın yıkım kararı aldırdığı ve Sinan Aygün’ün sahibi olduğu Togo Kuleleri’nde yapıldığı öne sürüldü.

YAVAŞ – AYGÜN POLEMİĞİ

Kulelerin önce mühürlenmesi ardından mahkeme tarafından yıkım kararı verilmesi, Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasında uzun süren karışılıklı açıklamalara ve tartışmalara neden olmuştu.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting