Ana Sayfa / Gündem / Beşiktaş-Braga maçının sonucu 1-2

Beşiktaş-Braga maçının sonucu 1-2

Beşiktaş, kendi evinde Braga’ya teslim oldu ve maçın sonucu 1-2 oldu. Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Braga’ya 2-1 yenildi. Beşiktaş Braga maçını canlı olarak Skor’dan takip edebilirsiniz… UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş K grubu 3. maçında Braga ile karşı karşıya geliyor. İlk 2 maçında mağlup olan siyah beyazlılar Portekiz temsilcisi önünde siftah peşinde.

Beşiktaş Braga maçı ne oldu Beşiktaş yenildi mi sorusunun yanıtı. Beşiktaş-Braga maç sonucu ve özeti. Beşiktaş, Braga’ya yenildi 2-1Siyah beyazlılar K grubunda Slovan Bratislava’ya deplasmanda mağlup olurken sahasında da İngiliz ekibi Wolves’a son dakikada kaybetmişti. Avrupa’da bu sezon ilk galibiyetini arayan siyah beyazlılarda eksik oyuncular can sıkıyor.

GOL! 80.dakika Wilson Braga’yı 2-1 öne geçiren golü attı: 2-1.

PENALTI KAÇTI! Ljajic penaltı atışında topu direğe nişanladı!

PENALTI! Beşiktaş golden 2 dakika sonra Ljajic’in düşürülmesiyle penaltı kazandı.

GOOOL! 71.dakikada oyuna Necip’in yerine giren Umut Nayir beraberlik golünü kaydetti.

47’de DİREKTEN DÖNDÜ! Braga atağında sol kanattan etkili bir orta geldi. Seken top uzak köşedeki Galeno’nun önünde kaldı fakat Brezilyalı genç futbolcunun vuruşunda top direkten oyun alanına döndü.

GOL! 38’inci dakikada Beşiktaş orta sahasında gelen top kaybı sonrası savunmayı dengesiz yakalayan Galeno karşı karşıya kaldı ve şutu attı. Kaleci Karius ilk pozisyonda başarılı olsa da seken topu önünde bulan Ricardo Horta boş kaleye vuruşunu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

5.dakikada Beşiktaş gole yaklaştı! Tyler Boyd’un aşırtma vuruşunda top direkten döndü!

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting