Ana Sayfa / Gündem / Abdullah Avcı istifa sesleri

Abdullah Avcı istifa sesleri

Beşiktaş’ın Braga’ya 2-1 yenildiği maçta tribünler Abdullah Avcı’yı istifaya çağırdı. Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta istifası bekleniyor. Beşiktaş’ın Braga ile oynadığı karşılaşmada taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı’ya istifa tezahüratlarında bulundu.

Beşiktaş’ta Braga maçında Abdullah Avcı protesto edildi istifaya çağrıldı. canlı maç sonucu Beşiktaş 1 Braga 2 oldu.

UEFA Avrupa Ligi’nde sahasında Braga’yı ağırlayan Beşiktaş’ta taraftarlar teknik direktör Abdullah Avcı’yı istifaya davet etti.

Maç içerisinde Oğuzhan Özyakup, Caner Erkin ve Tyler Boyd gibi isimleri ıslıklayan siyah beyazlı taraftarlar, Braga’nın attığı ikinci golden sonra teknik direktör Abdullah Avcı’yı istifaya davet etti.

Tribünlerin bazı kesimlerinden ise “Sergen Yalçın” tezahüratları yapıldı.

BEŞİKTAŞ BRAGA MAÇINDA ISLAKLANAN FUTBOLCUYAR

UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’yı konuk eden Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup krizi yaşandı.

Maça ilk 11’de başlayan yıldız futbolcu, siyah beyazlıların 38. dakikada yediği golden önce pas hatası yapan isim oldu. Domagoj Vida’ya yolladığı geri pası, rakip oyuncu Ricardo Horta kapınca top ağlarla buluşmuş ve Beşiktaş 1-0 geriye düşmüştü.

İkinci yarının 61. dakikasında oyundan alınan Oğuzhan Özyakup, taraftarların ıslıklı protestoları arasında oyundan çıktı. Tecrübeli isim yerini 18 yaşındaki Kartal Kayra Yılmaz’a bıraktı.

Öte yandan 68. dakikada oyundan alınan Necip Uysal da taraftarın protestosuyla karşılaştı. Necip Uysal’ın yerine oyuna giren Umut Nayir 3 dakika sonra attığı golle skoru 1-1’e getirmeyi başardı.

Ancak Braga’nın ikinci golü bulmasının ardından Caner Erkin de top ayağına her geldiğinde taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting