Ana Sayfa / Genel / Canlı maç izle Türkiye İzlanda bilet

Canlı maç izle Türkiye İzlanda bilet

Türkiye-İzlanda canlı maçı kanalı ve maçın bilet fiyatları. MAÇ İZLE canlı Türkiye-İzlanda kanalı, tarihi ve bilet fiyatları. Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2020 Elemeleri’nde İzlanda ve Andorra ile yapacağı karşılaşmaların öncelikli bilet satışına başlandı.

MAÇ İZLE Türkiye İzlanda canlı yayın kanalı, A millilerin izlanda maçının bilet fiyatları satışı ve maçın tarihi saati. Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu’nda İzlanda ve Andorra ile yapacağı maçların öncelikli bilet satışı, Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı üyeleri için başladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı’nda 14 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de oynanacak İzlanda karşılaşması için her kırmızı üye, en fazla üç adet bilet satın alabilecek. Güney Loca’da ise her kırmızı üye, İzlanda maçı için en fazla 8 adet koltuk sahibi olabilecek. Biletler, futbolseverlere ücretsiz kargo ile teslim edilecek. Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı üyeleri için öncelikli bilet satışı, üç gün sürecek.

Türkiye-İzlanda müsabakasının bilet fiyatları 1. kategori 90 lira, 2. kategori 50 lira, 3. kategori 20 lira ve Güney Loca koltuğu 250 lira olarak belirlendi.

Deplasmanda 17 Kasım Pazar günü TSİ 22.45’te oynanacak Andorra maçının misafir tribününde ise her taraftarın en fazla dört bilet alma hakkı bulunuyor. Biletlerin yurt dışı teslimat noktası, tff.org ve taraftarkulubu.tff.org internet sitelerinden ilerleyen günlerde ilan edilecek.

Andorra maçının misafir tribün bilet fiyatları ise 175 lira olacak.

İlginizi Çekebilir

Market sapığı kadını taciz etti

Markette kadını parmak atan sapık şoku. Kırklareli’nde markette kadına sapık dadandı. sapık adam kadına parmak …

Sınırsız Hosting