Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş-Fener maçı kaç kaç bitti?

Beşiktaş-Fener maçı kaç kaç bitti?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi 3-3 berabere bitti. Taraftar Fenerbahçeli futbolcuya tespih attı, Fenerli futbolcu tesbihi taraftara geri verdi. 25 şubat Beşiktaş Fenerbahçe derbisi geniş özeti golleri ve maçın önemli anları. Martin Skrtel’e maç sonunda tribünlerden tesbih atıldı. Skrtel atılan tesbihi taraftara geri verdi.

3-3 biten Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin tüm özel onları, golleri, maçın önemli pozisyonları ve açıklamalar. Beşiktaş Fenerbahçe maçı son yılların en unutulmaz derbiler arasında yer alacak gibi görünüyor. Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde 3-0 öne geçen Beşiktaş yediği gollerle 3-3’lük skora razı oldu. İşte gol düellosuna dönen derbinin özeti ve merak edilen detayları…Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel’e maç sonunda tribünlerden tesbih atıldı. Skrtel atılan tesbihi taraftara geri verdi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 3-3 berabere biten müsabakanın ardından Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel’e tribünden tesbih atıldı.

Tesbihi yerden alan Skrtel taraftara ‘geri ister misin’ diye sorduktan sonra taraftarın istemesi üzerine kendisine atılan tesbihi tribünlere geri gönderdi.

MAÇ SONRASI KONUŞULAN PAYLAŞIM

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş karşısında 3-0 geriden gelip sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe’de Mathieu Valbuena çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından soyunma odasında takım arkadaşı Ayew ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Fransız yıldız altına “2. yarıda Fenerbahçe karakterini ve ruhunu gösterdi. İstanbul siyah ve beyaz olmayacak.” notunu düştü.

TOLGAY’DAN DÜRÜM AÇIKLAMASI

Karşılaşmayla ilgili konuşan Tolgay Arslan, “İlk yarı çok kötü oynadık, maça kötü başladık. İlk yarı bitince taraftarlara baktım ve bu maçı çevireceğimizi gördüm. İkinci yarı kendimize geldik. Bütün takıma teşekkür edeerim. Benim adımdan zor bir maç oldu. Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim, beni bugüne kadar hep desteklediler.” dedi.

Beşiktaşlı taraftarlara yönelik açıklama yapan Tolgay Arslan, “Beşiktaş taraftarına mesajım var, o maçta ne dürüm ne de başka bir şey yedim. Bu durum bazı Beşiktaşlıların işine yaradı. Bu konuyu burada kaptıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.” diye konuştu.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın devre arasındaki konuşmasıyla ilgili de açıklama yapn Tolgay Arslan, “Devre arasında hocamız, Beşiktaş’ın daha iyi takım olmadığını hatırlattı.” ifadelerini kullandı.

Mathieu Valbuena’dan maç sonu çok konuşulan derbi paylaşımı!

BURAK YILMAZ: HAYAL KIRIKLIĞI

Süper Lig’de oynanan derbilerde en fazla gol attığı takım Fenerbahçe (8) olan Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Ligi 23. haftasında oynanan 3-3 sona eren Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin ardından konuştu.

Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Burak Yılmaz, “Benim için güzel bir şey ama kazanamadıktan sonra anlamı yok. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz, çok üzgünüz. Bize yakışmayan bir futbol sergiledik ikinci yarıda. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Son anlarda bir pozisyon yakaladım, atabilirdik ama atamadım. Bu pozisyon için de bütün taraftarımızdan özür diliyorum. Çok büyük maç ama 3-0’dan 3-3’e getirmemiz gerekiyordu, bize yakışmadı” dedi.

ERSUN YANAL’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları derbi müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Yanal 3-0 geride kapattıkları devre arasında soyunma odasında yaşananlarla ilgili “Isla ve Moses’ı oyundan aldım takıma bir mesaj yollamak gerekiyordu, birlikte oynamaya başlayınca gücümüz ortaya çıktı.” dedi. 

1960 BU YANA İLK KEZ…

Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe, soyunma odasına 3-0’lık şok bir sonuçla girdi.

Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz’ın biri penaltıdan olmak üzere iki golüyle 3-0 geriye düşen sarı lacivertliler, soyunma odasına bu skorla girdi.

Fenerbahçe, 18.12.1960’dan (0-3 v Galatasaray) bu yana ilk kez Beşiktaş veya Galatasaray ile karşılaştığı bir lig derbisinin ilk yarısını üç farklı geride kapattı.

Ancak müthiş bir geri dönüşe imza atan sarı lacivertliler, ikinci yarıda attığı üç golle deplasmandan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting