Ana Sayfa / Yaşam / Söz son bölüm izle (Söz 71. bölüm)

Söz son bölüm izle (Söz 71. bölüm)

Söz son bölüm full izle, Söz 71. bölüm izle ve Söz 72. bölüm fragmanı geldi mi soruları. Söz’de Ateş ne yapacak. Söz dizisi 71. son bölüm bu akşam ekrana geldi. Heyecan dolu son bölümün ardından Söz yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Söz 71. Son bölümde, Yavuz, Derya’nın gerçekleri ondan öğrenmesini ister. Ayrıca Turan usta ile telefonda helalleşir. Nazlı, Karabatak’ın peşine düşer ve bu onun için büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirir. Yavuz, Dragan’ın hain planının peşine düşer. Karabatak canlı bomba olarak Tim’in karşısına dikilir. Söz dizisi son bölümde başka neler yaşandı? Söz 71. bölüm izleme linki ve 72. yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

Söz son bölüm full izle. söz’de dün akşam ne oldu, Ateş Nazlı’yı vurdu mu Yavuz ne yapacak soruları. Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz, soluksuz izlenen 71. son bölümünü yayınladı. Star TV’de yayınlanan Söz 71. son bölümde; Yavuz için Derya ile yeni bir dönem başlar. Tamirhanenin bomboş olduğunu ve Turan’ın gittiğini gördükten sonra Derya ile konuşmaya karar verir. Ayrıca Dragan’ın peşini de bırakmaz. Seda’nın suikaste kurban gitmesi ile Sami’yi içeride tutacak hiçbir sebep kalmaz. Karabatak’ın peşinden giden Nazlı kendini Karabatak’ın namlusunun ucunda bulur. Duyulan silah sesi ile tüyler diken dike olur. Albay Erdem kızı için feryat eder. Söz dizisi 72. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 71. Son Bölüm izleme sayfası…

SÖZ 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi heyecan dolu 71. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı birkaç gün içinde yayınlanacak. Ancak henüz yeni fragman yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

YAVUZ LİNDA VE DERYA ÜÇGENİ

Linda’nın Derya’nın aklını bulandırması Yavuz’u çok zor duruma sokar. Derya Yavuz hakkındaki gerçekleri öğrenmek üzeredir. Bu nedenle Yavuz gerçekleri bizzat kendi anlatmak ister . Derya’nın yanına giderek onunla konuşmak ister. Yavuz, Derya’ ya ‘ben ülkemi çok seviyorum. Her şeyden çok. Senin gibi. Ülkeme hizmet etmekten büyük keyif alıyorum’ diyerek konuyu açar.

YAVUZ VE TURAN VEDALAŞIYOR

Yavuz’un gizli görevinin ortaya çıkması Yavuz’un yeniden yalnız kalması demektir. Turan, Yavuz’la telefonda konuşur ve hakkını helal etmesini ister. Ayrıca Turan Yavuz gibi yiğidi kaybetmenin ona çok acı geldiğini söyler. Ama Yavuz ustasına bir Yavuz’un gideceğini başka bir Yavuz’un geleceğini söyleyerek hakkını helal eder.

NAZLI’NIN BAŞI BELADA

Nazlı sevdiği adamın peşinden korkusuzca gittiği yolda büyük bir tehlikeye girer. Karabatak’ın aklı bir sorun olduğunun işaretlerini verse de gerçek kimliğine dair hiçbir şey hatırlamaz. Nazlı elleri, ağzı sık sıkıya bağlı şekilde Karabatak’ın görür. Ama Karabatak’ın onu görse de tanımadığını anlar.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting