Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş Müzesi nerede, içinde ne var
BJK MÜZESİ AÇILDI

Beşiktaş Müzesi nerede, içinde ne var

Beşiktaş Müzesi açıldı artık ziyaretçiler girebilecek. Türkiye’nin en büyük müzesi Beşiktaş müzesi oldu. İşte Beşiktaş müzesi nerede. ne zamanları açık ve ayrıntıları. Beşiktaş JK Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın Katıldığı Törenle Açıldı.

Kara kartalın tarihi bu müzede. Beşiktaş’ın müzesi açıldı hem de Türkiye’nin en büyüğü. Beşiktaş JK Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Beşiktaş başkanı Fikret Orman, yöneticiler ve davetlilerin katıldığı törenle açıldı.
Türk sporunun mazide kalan pek çok değerli anısını o günkü hisle kalplere taşımayı hedefleyen Beşiktaş JK Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Nabi Avcı’nın da katıldığı törenle açıldı. Bir futbol müzesinden çok bir spor müzesi olarak kabul edilen müze, dijital uygulamalar ve artırılmış gerçeklik desteği ile ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunacak.
Türkiye’nin en büyük spor müzesi

BEŞİKTAŞ MÜZESİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ OLDU.

BEŞİKTAŞ MÜZESİ ÖZELLİKLERİ

Beşiktaş JK Müzesi, Vodafone Arena’da iki kat üzerine yayılmış 1650 metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en büyük spor müzesi oldu. Tarihi kapının girişinden ulaşılan müzenin üst katında Kulübümüzün kronolojisi ve şampiyonluk kupaları yer alıyor. Üst kat ayrıca sadece futbol değil, tüm spor branşlarından izleri ziyaretçilerle buluşturmak üzere, yıl içinde sıklıkla yenilecek bir geçici bir sergi alanını da barındırıyor.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nden atıldı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet’i tarikattan attı. Cübelli Ahmet cemaatsiz kaldı iİsmailağa onu aforoz etti. Cübbeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting