Ana Sayfa / Yaşam / Beşiktaş ve Fener’in bu akşamki canlı maçları kanalı

Beşiktaş ve Fener’in bu akşamki canlı maçları kanalı

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu akşamki UEFA Kupası maçlarını verecek olan kanal belli oldu 20 Eylül. Akhisar, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu akşamki maçları canlı kanalı belli oldu.Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor’un bu akşam oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde yaşanan yayın belirsizliği spor severler tarafından merak konusu olmaya devam ederken, konu hakkında dikkat çeken bir açıklama TRT muhabirinden geldi. Peki Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA kupası maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte temsilcilerimizin bu akşam yapacakları mücadeleler öncesinde yaşanan flaş gelişme

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisar’ın Avrupa Kupası maçlarını canlı yayın kanalı belli oldu. Beşiktaş’ın bu akşamki maçını veren kanal. UEFA Kupaları’nda mücadele edecek temsilcilerimizin bu akşam yapacağı karşılaşmalar öncesinde yaşanan canlı yayın belirsizliğinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olurken, TRT muhabiri Sonay Teker’in açıklaması dikkat çekti. Akhisar Stadı’ndan canlı yayına bağlanan Teker, Maça saatler kala beIN Sports canlı yayın araçlarının stada gelip hazırlık yaptığını açıkladı.

Dikkat çeken bu açıklamanın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor’un bu akşam oynacağı karşılaşmaların hangi kanaldan yayınlanacağı konusu internette en çok aranan konular arasındaki yerini aldı.

Yayıncı kuruluştan henüz resmi bir açıklama gelmemesine rağmen, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde de benzer bir durum yaşanmış, beIN Sports mücadelenin başlamasına saatler kala yayın hakkını aldığını duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından spor severler UEFA Kupası maçları için de aynı ihtimalin gerçekleşip, gerçekleşmeyeceğini merak etmeye başladı.

Maçlar şifresiz mi olacak?

Olası bir anlaşma halinde spor severlerin diğer bir merak ettiği konu ise karşılaşmaların şifresiz yayınlanıp, yayınlanmayacağı üzerine oluyor. Hatırlanacağı gibi beIN Sports Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray Lokomotiv Moskova karşılaşmasını beIN Sports 1 ve beIN Sports Haber kanallarından şifresiz olarak yayınlamıştı.

‘Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor’un maçları hangi kanalda’ sorusunun cevabı belli olur olmaz haberimizde tüm gelişmeler dakika dakika aktarılacaktır.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Sınırsız Hosting