Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş’ın şampiyonluğu 2017-2018
BEŞİKTA ŞAMPİYON

Beşiktaş’ın şampiyonluğu 2017-2018

Beşiktaş’ın şampiyon olması 2017-2018 ve futbolcuların şampiyonluk sözelri. 2017-2018 futbol sezonu şampiyonu Beşiktaş oldu. Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor’u 4-0 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kalyon Stadı’nda oynanan maça Beşiktaş fırtına gibi başladı. Henüz 5. dakikada topla buluşan Babel düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golün hemen ardından stat, “Şampiyon Beşiktaş” sesleriyle yıkıldı Beşiktaş’ın 2. golü, 39. dakikada Oğuzhan Özyakup’tan gelirken siyah Beyazlıların diğer gollerini 65. dakikada frikikten ve 75. dakikada ceza sahası dışından yaptığı mükemmel vuruşlarla Talisca kaydetti. Maç 4-0 tamamlanırken Beşiktaş puanını 74’e yükselterek 2. sıradaki Başakşehir’in 4 puan üstünde, 2016-2017 Turgay Şeren sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor ise haftayı 26 puanla 17. sırada tamamladı.

Süper Lig 2017-2018 şampiyonu Beşiktaş oldu. Beşiktaşlı oyuncuların şampiyonluk sözleri. Şampiyonluk sonrası Beşiktaşlı futbolcular zafer coşkusu yaşıyor. Basın toplantısı ise sürpriz anlara sahne oldu. Şenol Güneş maç sonrası basın toplantısı düzenlerken Beşiktaşlı futbolcular bir anda tezahüratlarla yanına geldi. Şenol Güneş gülerek ‘Ben de tam size sallıyordum, geldiniz’ dedi. Kahkahalar havada uçuştu. Beşiktaşlı futbolcular ardından tezahürat yaptı.
İŞTE ŞAMPİYONLUK MAÇI
Stat: Kalyon
Hakemler: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar
Gaziantepspor: Erten Ersu, Pedroso, Musa Nizam, Fatau (Dk. 84 Serkan Bakan), Barış Yardımcı (Dk. 60 Alpay Koçaklı), Abdülkadir Kayalı,Thiam, Orkan Çınar, Kangwa, Ben-Hatira (Dk. 75 Doğanay Kılıç), Ghilas
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup (Dk. 83 Caner Erkin), Tolgay Arslan, Cenk Tosun (Dk. 60 Necip Uysal), Talisca, Babel, Aboubakar (Dk. 77 Demba Ba)
Goller: Dk. 6 Babel, Dk. 39 Oğuzhan Özyakup, Dk. 65 ve 75 Talisca (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 19 Musa Nizam, Dk. 51 Kangwa (Gaziantepspor)
FUTBOLCULAR NE DEDİ?
Adriano: “Mükemmel bir şampiyonluk. Zor dönemden geçtim. Bana güvenen kulübümün bir parçası olduğum için mutluyum.”
Tolgay: “Çok duygusal bir gün. Şampiyonluğu hak ettik. Çok mutluyum. Burada daha çok kupa kazanmak istiyorum.”
Gökhan Gönül: “Herkes bana destek oldu. Şampiyonluğa katkı verebildiysem ne mutlu bana.”
Tolga Zengin: “Zor bir sezondu. Hedefimize ulaştık. Çok sevinçliyiz. Nice şampiyonlukları hedefliyoruz.”
Demba Ba: “Kariyerimin en mutlu anlarından birini yaşadım. Herkes bu kulübe ne kadar kalpten bağlı olduğumu biliyorum.”
Quaresma: “Çok mutluyum. Büyük taraftarımızla şampiyonluğu kutlayacağız. Şu an çok mutluyum.”
Fabri: “Daha iyisini isteyemezdim. Tüm sezon neyimiz varsa şampiyonluk için harcadık. Sonunda şampiyon olduk ve seviniyoruz.”
Oğuzhan: “Hakkımızla şampiyon olduk. Uzun bir yol kat ettik. Bu sene daha zor olacağını biliyorduk. Çok çalıştı ve mutlu sona ulaştık.”

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting