Ana Sayfa / Kime Ait / Biçen Market kime ait, sahibi

Biçen Market kime ait, sahibi

Biçen marketleri kime ait, kaç biçen şubesi var ve nerelerde bilgisi. Büyük market zincirler ve perakende sektöründeki büyük marketler ve sahipleri ile kuruluş hikayeleri. Biçen Marketler’in sahibi aslen nereli ve kim kaç yaşında Biçen’in şubeleri nerelerde ve biçen market fiyatları uygun mu soruları. 

Biçen Market kime ait, sahibi, Biçen market şubeleri nerelerde ve biçen market ne zaman kim tarafından kuruldu bilgisi.

SİNAN BİÇEN ASLEN NERELİ VE KİM?

Sinan Biçen kimdir? Perakende satış denildiği zaman İstanbul genelinde ilk sayılacak şirketlerin başında Biçen gelir. 25 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde markalaşan Biçen Market kimin? Sinan Biçen kimdir soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor

Biçen marketler nerenin ve hangi şehirlerde var?
Sinan Biçen kimdir? İstanbul’un Avrupa yakasında faaliyetlerini sürdüren Biçen Market, özellikle Küçükçekmece, Avcılar ve Esenyurt’ta bulunan mağazaları ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Yıllardır titizlikle yürütülen çalışmalar ve müşteri memnuniyeti Biçen Market kimin? Biçen’in sahibi kim? Sinan Biçen kimdir gibi soruları da beraberinde getiriyor. İşte sizler için hazırladığımız Sinan Biçen biyografisi

Sinan Biçen kimdir?
Sinan Biçen kimdir? Happy Center, Onur, Rammar, Altun ve Biçen Market… Pazarda rekabet halinde olan marketler. Ancak 1992 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Biçen Marketi diğerlerinden ayıran bir özellik var. O da aile yapısını müşteriye ulaştırabilmeleri.
Uzun yıllardır bulundukları konumda devam ettirilen faaliyetler, müşteri için 7/24 çalışan ekip ve kaliteden ödün vermeyen anlayış, Biçen Market’i farklı kılıyor. Hal böyle olunca da vatandaşlar Biçen Market kimin? Biçen Market sahibi kimdir gibi soruların cevabını araştırıyor. İşte sizler için Sinan Biçen özgeçmişi.
Biçen Market kimin?
Biçen Market Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Sinan Biçen, doğup büyüdüğü yer olan Kars’tan İstanbul’a gelerek ağabeyi ile beraber bundan tam 28 yıl önce Biçen Market’i müşterilerin hizmetine sundu. Sinan Biçen 50 yaşına geldiği 2020 yılında perakende sektöründe 27 şubesi olan Biçen Market‘i yarattı. Evli ve iki çocuk babası olan Sinan Biçen, ilerleyen dönemlerde şirketi ikinci kuşağa yani çocuklarına devredebilir.

Değerli okurlarımız Biçen market kime ait, sahibi bilgilerini sizlere aktardık. Siz de Biçen market ile ilgili daha fazla bilgi için, “Biçen Market Katalog, Onur Market katalog, Diyarbakır Biçen Market indirimleri, Biçen Market şubeleri, Etik Market, Biçen Market nerede, Kim Market, Biçen Market kimin” terimlerini google da aratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting