Ana Sayfa / Kime Ait / Karaca kime ait, sahibi

Karaca kime ait, sahibi

Karaca kime ait, sahibi, Karaca ürünleri neler ve Karaca hangi ülkenin markası nerede ne zaman kuruldu bilgisi. Karaca home mağazaları hangi illerde nerelerde var ve Karaca ile ilgili tüm merak edilenler haberimizin içinde.

Karaca kime ait, Karaca ürünleri nasıl ve Karaca mağazaları ve Karaca internet sitesi online satış bilgileri. Karaca’nın başında kim vcar ve karaca ne zaman nerede kuruldu hangi kentin markası firması bilgileri. Karaca kimin? Karaca sahibi kimdir? Arif Karaca kimdir? Ev tekstili, çatal-bıçak, tencere, tava ürünleri denince akla gelen, ev hanımlarının yakından tanıdığı Karaca ile ilgili merak edilen bütün soruların cevaplarını sizin için derledik. Karaca kimin? Karaca sahibi kimdir? Arif Karaca kimdir?

Karaca kime ait?
Karaca kimin? Karaca sahibi kimdir? Arif Karaca kimdir? Ev hanımları ve yeni evlenecek çiftlerin yakından tanıdığı Karaca Türkiye’nin mutfak eşyaları, küçük ev aletleri ve ev tekstilinde adından söz ettiren sayılı markalardandır. Anadolu’da ayrılarak İstanbul’a gelen Arif Karaca, bugün herkesin yakından tanıdığı Karaca’yı kurmuştur. 47 yıl önce baba oğul bir oldu ve bugün Karaca’yı yarattı.

Karaca Home hangi ülke?

Yeni evlenecek çiftlerden, ev hanımlarına, evlerin bitmeyen ihtiyaçlarını karşılamak için Türkiye ve dünyanın dört bir yanında tercih edilen Karaca’nın hikayesi 1973 yılında İstanbul’da Malatya’dan göç eden aile ile başladı. Hadi gelin Karaca ailesinin hikayesine bakalım. Karaca kimin? Karaca sahibi kimdir? Arif Karaca kimdir?

Karaca mail adresi nedir?
Karaca kimin? 47 yıl önce Arif Karaca ve 4 oğlu hayal ederek Malatya’dan ayrılarak geldikleri İstanbul’da bugün herkesin yakından tanıdığı Karaca’yı kurmuştur. Bugün Karaca’yı Arif Karaca’dan devralan oğulları başarılı bir şekilde yönetmektedir. 7’den 70’e herkesin yakından tanıdığı Karaca yıllardır mutfak ve ev eşyaları ile evleri süslemiştir. Arif Karaca ve ailesi Malatya’dan İstanbul’a göç eden Karaca ailesi, Eminönü’de cam atölyesi ile Karaca’nın adımlarını atmıştır.

Karaca sahibi kimdir?
Karaca sahibi kimdir? Karaca’nın sahibi ve kurucu Malatyalı Arif Karaca’dır. 47 sene önce İstanbul’da küçük bir cam atölyesinde temelleri atılan Karaca’nın başına 2006’da Fatih Karaca geçmiştir.
Arif Karaca kimdir?
Arif Karaca kimdir? Firmanın büyümesinde önemli rol olan Karaca, çok az bir sürede büyümeye başladı. Emsan, Cookplus, Jumbo, Pera Bulvarı ve Karaca Home’u içerisinde barındıran Karaca, bugün 336 mağaza, 2250 çalışan sayısı, 2668 bayi ve satış noktası ile 27 ülkede faaliyet göstermektedir.
Değerli okurlarımız Karaca kime ait, sahibi ile ilgili bilgileri sizlere aktardık. siz de Karaca  ve Karaca Home ve Karaca sahibi ile ilgili daha fazla ve karaca ürün çeşitleri ile ilgili bilgi almak isterseniz, “Emsan, Karaca Home, Karaca Giyim, Karaca iletişim, Karaca Tencere Seti, Karaca Bio Diamond, Karaca Outlet, Karaca Çeyiz Seti” terimlerini google da aratabilir ve daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting