Ana Sayfa / Yaşam / Bilal Çetin ve Hasan Kılıç öldü

Bilal Çetin ve Hasan Kılıç öldü

Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti. Gazeteci Hasan Kılıç, geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. 1970 yılında gazeteciliğe başlayan Kılıç, meslek hayatının 34 yılını Hürriyet Gazetesi’nde geçirdi.

Kanser tedavisi gören gazeteci Bilal Çetin 65 yaşında hayatını kaybetti.

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Vatan gazetesinin eski Ankara temsilcisi Bilal Çetin hayatını kaybetti.

BİLAL ÇETİN KİMDİR?

1958, İzmir Bergama doğumlu. Ankara üniversitesi, Basın-Yayın Yüksel Okulu mezunu. Mesleğe 1979 yılında Türk Haber Ajansı’nda başladı. Rapor, Yeni Asır, Dünya, Cumhuriyet gazetelerinde ekonomi muhabirliği yaptı. Bir süre Radikal gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. CNNTürk’te yayınlanan, Enis Berberoğlu ve Yiğit Bulut’un hazırlayıp sunduğu Parametre programına Ankara haberleri ile yorumcu olarak katıldı. Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl ve Sabah gazetelerinde Ankara temsilcisi ve köşe yazarı olarak çalıştı. Kuruluşu ile Vatan gazetesinin Ankara temsilciliği görevini yürüttü. Vatan’ın Demirören & Karacan ortaklığına satışı sonrası 8 yıllık görevinden istifa etti.

HASAN KILIÇ ÖLDÜ, HASAN KILIÇ KİM

Hürriyet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü 79 yaşındaki Hasan Kılıç, Kadıköy’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1944 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde dünyaya gelen Kılıç, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Yüksekokulu’ndan mezun olduktan sonra 1970 yılında gazeteciliğe başladı.

Günaydın, Tan ve Sabah gazetelerinde çalıştıktan sonra 1989 yılında Hürriyet Gazetesi’ne transfer oldu.

2015 yılında emekli olan Kılıç, 2017 yılında tekrar Hürriyet Gazetesi’nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak çalışmaya başladı. Evli olan Kılıç’ın Baran isminde bir oğlu var.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting