Ana Sayfa / İlginç / Bir Başkadır nasıl bir dizi (Netflix)

Bir Başkadır nasıl bir dizi (Netflix)

Bir Başkadır dizisi nerede çekiliyor, kimler oynuyor ve Bir Başkadır dizisi nasıl bir dizi izlenmeye değer mi sorusu. Netflix’in Bir Başkadır dizisinden ilk fragman yayınlandı. Berkun Oya’nın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy ve Tülin Özen gibi isimler yer alıyor.

Bir Başkadır dizisi Netflix’te yayınlanmaya başlıyor. Peki Bir Başkadır dizisinin konusu ne, senaryosu, yazarı ve yönetmeni kimler ve Bir Başkadır dizisinde kimler oynuyor bilgileri. Bir Başkadır Netflix’te 12 Kasım’da yayınlanacak. Geçtiğimiz ayın sonunda düzenlediği etkinlikle, Türkiye’de hayata geçirdiği orijinal yapımların sayısını hızla artırmaya devam edeceğini gösteren Netflix, bir yandan bu etkinlikte tanıttığı projeler için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da daha önce duyurulan Türkiye çıkışlı yapımlarını izleyicilerine sunmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki dönemde Netflix’te ekrana gelecek bu Türkiye yapımı diziler arasında Berkun Oya‘nın yaratıcısı olduğu Bir Başkadır da yer alıyor.

BERKUN OYA NASIL BİR SENARİST ESERLERİ

Masum dizisinin yaratıcısı olan, aynı zamanda Netflix’in kısa süre önce haklarını aldığı Taylan Biraderler imzalı Azizler filminin de senaryosunu kaleme alan Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Bir Başkadır için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, diziden ilk fragmanı yayınladı. Yayınlanan bu fragmanla birlikte dizinin ekrana geleceği tarih de netlik kazandı. Bir Başkadır, 12 Kasım’da Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Berkun Oya İmzalı Bir Başkadır, 12 Kasım’da Netflix’te!
Dizinin yapımcılığını Krek Film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstleniyor. 8 bölümden oluşan dizisinin oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul’un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

Gerek Berkun Oya imzası taşıması, gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Başkadır’ın bugüne kadar izlediğimiz, büyük ölçüde hayal kırıklığı yaratan Türkiye yapımı Netflix dizilerinden farklı bir yerde kendisini konumlandırıp konumlandıramayacağını bekleyip göreceğiz.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting