Ana Sayfa / Kadınca / Bircan Bali yaşı, işi ve kimdiri

Bircan Bali yaşı, işi ve kimdiri

Bircan Bali aslen nereli, kaç doğumlu ve Şenol ipek’le neden boşanıyorlar bilgisi. 2018 boşanan ünlüler ve Bircan Bali tüm haber ve bilgileri. Eski manken Şenol İpek ve Bircan Bali boşanacaklarını sosyal medyadan ilginç bir şekilde duyurdu. Bircan Bali’nin hayatı yeniden gündeme geldi. Peki, Şenol İpek’in boşanma aşamasındaki eşi Bircan Bali kimdir? Kaç yaşındadır?

Sunucu Bircan Bali kaç yaşında, burcu ve medeni durumu ile evliliği neden bitiyor sorusu. Bircan Bali kimdir bilgileri. Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi’nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek’le evlenmiştir.
Bircan Bali, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali’nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting