Ana Sayfa / İlginç / BJK, FB ve GS’nin kalan maçları

BJK, FB ve GS’nin kalan maçları

Süper Lig şampiyonluğu için yarışan 3 büyük takımın son kalan maçları kim kimle oynayacak bilgisi. Beşiktaş’ın Galatasaray derbisi ve Fenerbahçe’nin son kalan 6 maçı kimlerle oynayacak bilgisi. Süper Lig’de 35 hafta geride kalırken Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın şampiyonluk yarışı nefes kesiyor.

BJK, FB ve GS’nin kalan maçları ve şampiyonluk yarışı. süper Lig’de son 6 ve 7 kalan maçlar kim kiminle oynayacak bilgisi. Galatasaray-Beşiktaş derbisi tarihi ve Süper Lig şampiyonluk maçları.

Süper Lig‘in 35. haftası oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı.

Ligde haftanın son gününde Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’i 2-1 yenerken, Gaziantep ile Kasımpaşa 2-2 berabere kaldı.

Evinde MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş liderliğini sürdürdü. İkinci sıradaki Fenerbahçe, Beşiktaş’ın puan kaybetmesiyle puan farkını 2’ye düşürdü. Haftayı galibiyetle tamamlayan Galatasaray ise farkı 6’ya indirdi.

BEŞİKTAŞ’IN KALAN MAÇLARI: Demir Grup Sivasspor(D), Hes Kablo Kayserispor, Atakaş Hatayspor(D), Galatasaray(D), Fatih Karagümrük, Göztepe(D)

FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI: Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor(D), BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü(D), Demir Grup Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor(D)

GALATASARAY’IN KALAN MAÇLARI: Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor(D), İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği(D), Beşiktaş, Yukatel Denizlispor(D), Yeni Malatyaspor

**Fenerbahçe ligin 36. haftasını bay geçecek.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting