Ana Sayfa / Manşet / BJK’da Sergen dönemi bitti

BJK’da Sergen dönemi bitti

Sergen Yalçın, Beşiktaş defterini kapattı, bugün istifasını sunuyor ve Beşiktaş yeni Teknik direktörünü açıklayacak. sergen hoca daha fazla dayanamadı. Beşiktaş’ta Sergen Yalçın gidiyor. Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi bitiyor. Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşüp son kararını verecek.

Beşiktaş’da sergen yalçın dönemi sona erdi. BJK’da yeni hoca açıklanacak. teknik Direktör Sergen Yalçın kötü sonuçların ardından bugün istifa ediyor.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona eriyor. Bugün yapılan antrenmana çıkmayı düşünmeyen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacağı görüşmenin ardından son kararını verecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın istifa etmeye hazırlanıyor. Saat 12’de Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile biraraya gelen 49 yaşındaki teknik adam görevini bırakmaya hazırlanıyor. Görüşmede Yalçın’ın istifasını Başkan Çebi’ye sunması bekleniyor.

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

BEŞİKTAŞ GELECEĞE BAKMALI, SİSTEM DEĞİŞMELİ

Beşiktaş’ta 5-0’lık Borussia Dortmund yenilgisi ve Şampiyonlar Ligi’ne sıfır puanla veda edilmesinin tartışmaları sürüyor. Siyah-beyazlı camiada peş peşe alınan kötü sonuçların ardından gündem konusu ise Sergen Yalçın’ın durumu.

Siyah-beyazlı çalıştırıcının her an görevi bırakabileceği hatta Kayserispor maçını bile beklemeyeceği konuşuluyor. Geçtiğimiz sezonun 2 kupalı şampiyon teknik direktörü özellikle sosyal medyada TT listesinden hemen hemen hiç düşmedi.

Bu konuda Beşiktaş Yönetimi’nden önemli bir ismin de paylaşımda bulunması dikkat çekti. Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Adnan Dalgakıran, Twitter hesabından “İsimleri tartışmaktan çıkıp, sistemi tartışmaya geçebilirsek belki geleceği kurtarabiliriz. Popülizmin azı karar, çoğu zarardır” ifadelerini kullandı.

Bir Beşiktaş taraftarı ise bu görüşe, “Aynen katılıyorum Adnan bey. Sergen Yalçın’ın gitmesi başkasının gelmesi çözüm değil. Beşiktaş’a genç oyuncu kazandırıp Avrupa’ya satan, mali olarak gerçek gücünü elde eden bir takım oluşturmayı hedef edinmeliyiz. Beşiktaş şampiyon olsun diye sevilmez. Duruşumuz çizgimiz önemli” karşılığını verdi.

İlginizi Çekebilir

Göbekle gelen servet

Yasin cengiz, göbeğini sallayarak servet sahibi oldu. sosyal medya fenomeni Yasin cengiz bir göbek sallama …

Sınırsız Hosting