Ana Sayfa / Sağlık / Milas’ta korona öldürüyor

Milas’ta korona öldürüyor

Muğla Milas koronavirüsden 2 günde 13 kişi öldü. Milas Belediye Başkanı’nın aile büyüğü de koronadan öldü. İlçede koronavirüs kırımı yaşanıyor. Muğla’nın Milas ilçesinde corona virüsten 2 günde 13 kişinin yaşamını yitirmesi ilçede gerginliğe yol açtı. Son olarak Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat’ın aile büyüklerinden Sadık Tokat corona virüse yenik düştü.

Milas‘ta Covid-19 ölümleri arttı 2 günde 13 kişi vefat etti. Milas ilçesinde koronavirüs salgını yaşanıyor. Muğla’nın Milas ilçesinde iki günde 13 vatandaşın coronavirüsten yaşamını yitirmesi ilçede tedirginlik yarattı. Son olarak Milas Belediye Başkanı CHP’li ‘li Muhammet Tokat‘ın amcası 99 yaşındaki Sadık Tokat corona vürüsüne yenik düştü.

AMCASINI TOPRĞA VERDİ UYARILARDA BULUNDU

Muhammet Tokat amcası Sadık Tokat’ı Milas’a bağlı Karacahisar Köyü Mezarlığı’nda panemi kurallarına uygun olarak düzenlenen törenle toprağa verdi. Tokat daha sonra kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

“Sülalemizin ve hatta köyümüzün en yaşlısıydı Sadık Tokat Amcamız… 100 yaşına dayanmıştı. Yaşam boyu çok zorlukların üstesinden gelmişti. Çok çalışkan ve dayanıklıydı. Covid’e yenildi. Bugün Karacahisar’da son yolculuğuna uğurladık. Toprağı bol, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Herkes tedbiri elden bırakmasın, salgın geçmiş değil”  dedi.

Vefat eden kişilerin çoğunluğunun aşısız ya da kronik rahatsızlığının olduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting