Ana Sayfa / Yaşam / Boksör Yavuz Ertürk öldü mü?

Boksör Yavuz Ertürk öldü mü?

Yavuz Ertürk nereli, yaşı, neci ve kimdir? Boksör yavuz Ertürk ölüm nedeni ne kim ne dedi? ultrAslan sayfasından, “BAŞIMIZ SAĞOLSUN… Şampiyon Boksörümüz #YavuzErtürk Kardeşimizi Kaybettik. Yavuz Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Seni Unutmayacağız ŞAMPİYON!” MESAJI PAYLAŞILDI. Ancak henüz resmi olarak Boksör Yavuz Ertürk ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Boksör Yavuz Ertürk öldü mü. Yavuz Ertürk yaşı kaç, nereli, nerede yaşıyordu ve ölüm nedeni ne soruları. SOSYAL MEDYADAN ultrAslan hesabından “BAŞIMIZ SAĞOLSUN… Şampiyon Boksörümüz #YavuzErtürk Kardeşimizi Kaybettik. Yavuz Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Seni Unutmayacağız ŞAMPİYON!” mesajı paylaşıldı.

Ancak Yavuz Ertürk ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmeler olduğu anda sitenizde yer alacaktır.

YAVUZ ERTÜRK DÜNYACA ÜNLÜ BİR BOKSÖR VE GALATASARAY TARAFTARI

YAVUZ ERTÜRK NERELİ, NECİ VE KİM?

“Profesyonel boksta 28 maçın 27’sini kazanan Yavuz Ertürk, dünyanın zirvesine yaklaştı.  Almanya’nın Göppingen kentinde karşılaştığı Arjantinli rakibi Gabriel Ladesma’yı geçtiğimiz günlerde nakavtla yenen Türk boksör Yavuz Ertürk, adım adım zirveye yürüyor.

YAVUZ ERTÜRK KİM, NERELİ VE NECİ BİLGİLERİ

2008 yılında başladığı profesyonel boksta 28 defa ringe çıkan ve bunlardan sadece 1’ini kaybeden 1987 doğumlu Yozgat asıllı boksörümüzün yeni hedefi Avrupa veya kıtalararası şampiyonluk. Yavuz Ertürk’ün WBC Balkan şampiyonluğu, WBA Asya Şampiyonluğu ve IBF Kıtalararası Şampiyonlukları bulunuyor.”

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting