Ana Sayfa / Ekonomi / Borç kapatma kredisi veren bankalar

Borç kapatma kredisi veren bankalar

Hangi bankalar borç kapatma kredisi veriyor, borç kapatma kredisi faizleri. Borcu olanlara 50 bin TL destek! O 3 bankadan düşük faizli borç kapatma kredisi geldi! Artık borçlar tek çatı altında

Borç kapatma kredisi veren 3 banka ve faiz oranları.

Bankalar tarafından borçlu olan müşterilerine fırsat imkanı doğdu. QNB Finansbank, Akbank ve Denizbank olmak üzere 3 banka müşterilerine borçlarını kapatması için 50 bin TL destek vereceğini açıkladı. Bunun üzerine borçlu olan vatandaşlar internet üzerinden araştırmasına başlarken konu hakkında tüm detaylarda haberimizde yer almaktadır

3 banka borçlu olan vatandaşlar için büyük kampanya başlattı. Diğer bankalara borçlu olan vatandaşların borçlarını kapatması için 50 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bir kişinin geçmişi bir bankadan kredi başvurusunda bulunduğunda incelenir. Kredi notu iyi olanlara onay hemen çıksa da diğer bankalara borcu olanların isteği geri çevrilir. Bunun üzerine ise QNB Finansbank, Akbank ve Denizbank olmak üzere 3 banka harekete geçerek borçlu olan vatandaşlara destek verdi.

Kişinin bütün borçlarını tek bir çatı altında toplaması ödeme kolaylığı olduğu gibi faiz açısından da daha kara geçilir. Bu nedenle bankalar nezdinde yavaş yavaş kredibilitesini geri kazanması amaçlanırken yeni kampanyalarda başlatıldı. Borç konsolidasyonu için verilen krediler, bu nedenle insanların kredi puanları üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Borçların ödenmesi için kullanmayı planladıkları borç kapatmak için kredi kayıtları silinir.

Denizbank Borç Kapatma Kredisi

Müşterilerine borçlarını ödeme kolaylığı sağlayabilen Denizbank, borçların kısa vade üzerinde taahhüt edilmesiyle beraber seçilen vade süresi faiz oranlarının hareketliliği üzerine kredi kampanyası borç kapatma kredilerinden yararlanmaktadır. Vadenin uzamasıyla doğru orantılı olarak artış gösteren faiz oranı üzerinden 12 ay vadeli yüzde 2,47 faizli borç kapatma kredisi hazırlanırken, 13-24 ay vade imkanı ile de kredi faiz oranı ise yüzde 2,52 olarak planlandı.

Borç kapatma kredisi

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi

Borçlarını kapatmak için başvuru yapan kişiler borç kapatma kredisi üzerinden tek bir bankadan konsolide etmelerine destek verir. QNB Finansbank tarafından düzenlenen bu kampanyayla beraber borçların tamamı banka tarafından üstlenilirken uygun faiz imkanı da sunulmaktadır.

Akbank Borç Kapatma Kredisi

Borç kapatma kredisi bünyesinde yer alan bir diğer banka ise Akbank’tır. Tüm borçların tek çatı altında yer almasıyla beraber kolaylık sağlayan Akbank, pratik ödeme imkanıyla beraber 3 ay erteleme seçeneği de sunulmaktadır. 

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting