Ana Sayfa / Genel / Borsa İstanbul canlı takip İŞ Bankası

Borsa İstanbul canlı takip İŞ Bankası

İşCep canlı borsa takibi için iyi bir platform özellikle küçük yatırımcılar için. Banka aracılığıyla Borsa İstanbul’a yatırım yapmak ve hisse senedi alım satımı yapmak isteyenler aslında şanslı bile sayılır. 

Borsa İşCep canlı takip anlık verilere ulaşma ve hisse alım satımı için güzel bir alternatif sunuyor. Borsada kazanmak isteyenler hisse senetlerinin takibini iyi yapmalı ve endeksi bilmeleri gerekir.

PARANIZA PARA KATMA VE KAZANMA YOLU BORSA

Bankacılık ve borsa işlemleriniz tek uygulamada! Üstelik anlık veri izleme ücretsiz!
İşCep Mobil Borsa ile anlık borsa verilerini izleyerek hisse senedi ve varant işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

MOBİL İŞCEP ANLIK BORSA TAKİBİ
Mobil Borsa’ya İşCep bireysel müşteri girişi yaparak Yatırım menüsünün altından ulaşabilirsiniz. Başka bir uygulama indirmenize gerek kalmadan, yalnızca İşCep kullanarak Mobil Borsa’nın sunduğu tüm özelliklerden yararlanabilirsiniz.

IOS (8.0 ve üzeri) ve Android (4.0.3 ve üzeri) işletim sistemine sahip telefonlarda İşCep’in güncel versiyonunu indirerek İşCep Mobil Borsa’yı kullanabilirsiniz.
Piyasalara ilişkin haberlerden, teknik analizlere, kademe analizinden takas dağılımı ve şirket bilanço bilgilerine kadar borsada işlem yaparken ihtiyaç duyacağınız tüm verilere Mobil Borsa ile ulaşabilirsiniz.

Borsa anlık fiyat verileri tüm müşterilerimiz için ücretsiz olarak sunulmaktadır. Borsa İşlem Platformu’nda kullanmakta olduğunuz derinlik ve hacim bilgilerini içeren veri lisans paketiniz bulunuyorsa Mobil Borsa aracılığıyla söz konusu verileri de görüntüleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting