Ana Sayfa / Kime Ait / Borsa nasıl oynanır?

Borsa nasıl oynanır?

Borsa yani Borsa İstanbul para kazanmanın en kolay yoludur derler. peki borsa nasıl oynanır hisse senedi nasıl alınır ne yapmalı kar etmek için herkes soruyor. küçük yatırımcı için BİST aslında çok tehlikeli bir yatırım aracına dönüşebilir. Ancak akıllı olan borsada para kazanıp servet bile yapabilir.

Borsa İstanbul’da hisse senedi alım satım yaparak para kazanabilir ve servet yapabilirsiniz. borsa nasıl oynanır diyen küçük yatırımcıların bilmesi gereken bazı kurallar var. öncelikle Borsa İstanbul’da hisse senedi alım satımı yapmak için ya bir aracı kuruma ya da bankaların yatırım hesabına sahip olmanız gerekiyor. Şunu hiç unutmayın kimse kimseye para vermez. Aklınızda bulunsun borsa kumar değildir bir yatırı ve tasarruf aracıdır.

BORSADA NASIL KAZANILIR NASIL KAYBEDİLİR

Borsada işlem yapan herkes hemen kazanmayı düşünür. kimse size nasıl kaybedersiniz anlatmaz. Oysa bu işin doğasında zarar etmek sermayeyi tüketmekte vardır. bunun için akıllı ve mantıklı hisse senedi almak gerekir. Güvenilir şirketlerin hisselerini orta ve uzun vadeli olarak yatırım amaçlı alın.

EN KOLAY PARA KAZANMA YOLU

Türkiye’de siyasi konjoktöre bağlı olarak Borsa İstanbul inişli çıkışlı bir grafik vardır. siz de yatırım yapacaksanız borsanın ya da alacağınız hissenin teknik analizine bakın. bunun için internette birçok site size yol gösterebilir.

BORSADA SPEKULATÖRLERE DİKKAT

Para kazanıyım derken paranızı kaybetmeyin Borsa’da. Aldığnız hisse senedi için kendinize bir kota koyun. Belli bir kar marjına ulaşınca satın ya da uzun vadeli beklemeye geçin. Her zaman için bir miktar nakit para hesabınızda olsun fırsat hisseleri denk geldiğinde portföyünüze ekleyin. Bunu size küçük bir yatırımcı olarak öneriyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting