Ana Sayfa / Genel / Bu akşamki Başakşehir maçı (Braga Başakşehir)
BRAGA BAŞAKŞEHİR

Bu akşamki Başakşehir maçı (Braga Başakşehir)

Braga Başakşehir canlı maç ve internet sitelerindeki canlı maç yayınları 28 Eylül. Canlı Braga Başakşehir maçını veren kanallar ve internet siteleri bilgisi. Başakşehir, bu akşam Braga’yı yenebilir mi, maçın sonucu ve golleri nasıl olur bilgisi. 

Bu akşamki Braga Başakşehir maçını hangi kanal verecek ve internette maç yayını yapan siteler adresleri. Başakşehir bu akşam Braga’dan puan alabilir mi sorusu ve Braga Başakşehir iddaa oranları tartışılıyor. Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Portekiz’in Braga ekibi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Braga – Başakşehir maçı şifresiz mi?

28 Eylül Perşembe günü saat 22:05’te başlayacak olan mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

Başakşehir, gruptaki ilk maçında Ludogorets ile 0-0 berabere kalmıştı.

ABDULLAH AVCI: KAZANIP DÖNECEĞİZ

Başakşehir’in hocası Abdullah Avcı, “Bizim için zor bir maç. Ancak bu seviyeler için yeterli tecrübeye sahip oyunculardan kurulu bir takımız. Kulüp olarak da oynadığımız her maç bize bunu kazandırıyor. Bu tecrübelerimizle Braga deplasmanından galibiyetle ayrılıp dönmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

ADEBAYOR KADRODA YOK

Başakşehir’de tedavisi süren Togolu yıldız Adebayor, Braga maçının kadrosunda yer almıyor. Turuncu-Lacivertli takımın, Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanan Adebayor, Gençlerbirliği ile yapılan maçın kadrosuna da alınmamıştı. Abdullah Avcı’nın, Adebayor’un yokluğunda Mevlüt’e şans vermesi bekleniyor.

Muhtemel 11’ler

Braga:
Lima
Golano
Rosic
Silva
Sequeira
Esgaio
Danilo
Vukcevic
Teixeira
Sousa
Paulinho
T.D.: Abel Ferreira

Başakşehir:
Volkan
Caicara
Attamah
Epureanu
Clichy
Emre
Mahmut
Mossoro
Elia
Visca
Mevlüt
T.D.: Abdullah Avcı

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting