Ana Sayfa / Kadınca / Bülent Ersoy’un Anıtkabir ziyareti

Bülent Ersoy’un Anıtkabir ziyareti

Asker Bülent Ersoy’a şemsiye tuttu, ortalık karıştı. Anıtkabir’de Bülent Ersoy’a bir askerin şemsiye tutması inceleme nedeni. Bülent Ersoy yürüyemediği için tekerlekli sandalye ile dolaşıyor. Bülent Ersoy, dün bir konser için gittiği Ankara’da, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir’e tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy’a, bir denizci askerin yağmurdan korunması için şemsiye tuttuğu görüldü. Bu sırada çekilen fotoğraflar sosyal medyada tartışma yarattı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) söz konusu görüntüler üzerine inceleme başlattı.

Bülent Ersoy‘a şemsiye tutan asker orduyu karıştırdı. Anıtkabir’i ziyaret eden Bülent Ersoy hem tekerlekli sandalye ile görüntülendi hem de bir subay Bülent Ersoy için şemsiye tuttu millet kim bu Bülent Ersoy neden ona subay şemsiye tutuyor özelliği ne haddi ne kim buna o yetkiyi veriyor bu ne işgüzarlık diye tepkiler gelmişti. Bülent Ersoy dün konser için gittiği Ankara’da, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy’a bir askerin yağmurdan korunması için şemsiye tuttuğu görüldü.  Bu durum ise sosyal medyada tepki topladı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu kabul edilemez bulurken bazıları da servetini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıklayan Bülent Ersoy’a saygı gösterisi olduğu şeklinde yorumlar yaptı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İNCELEME BAŞLATTI

MSB, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting