Ana Sayfa / Yaşam / İETT şoförüne silahlı darp

İETT şoförüne silahlı darp

İstanbul’da İETT şoförüne silahlı saldırı girişiminde bulunuldu, aynı kişi şoförü darp edip kaçtı. Görgü tanıkları silahlı saldırganın terörist olabileceği uyarısında bulundu. Eyüpsultan’da, otomobil sürücüsünün silah doğrulttuğu İETT otobüsü şoförünü darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay sırasında bir el silah sesi duyuldu.

İstanbul’da İETT şoförü silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırganın terörist olabileceği öne sürülürken emniyet saldırganın peşinde. Olay, bugün öğle saatlerinde Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü otomobiliyle İETT otobüsünün önünü kesti.

Otomobil sürücüsü, elindeki tabancayı doğrultup, araçtan indirdiği otobüs şoförünü darbetti.

Olayı gören vatandaşlar elinde tabanca olan sürücüyü ikna etmeye çalıştı. Otomobil sürücüsü, bir süre sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı
Bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, İETT otobüsü şoförünün ifadesini aldıktan sonra silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Tüm yaşananlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay sırasında bir el silah sesi duyuldu.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting