Ana Sayfa / Gündem / Bülent Kerimoğlu’na komplo

Bülent Kerimoğlu’na komplo

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, şantaj kurbanı mı, nasıl bir komploya kurban edilmek isteniyor. Adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Bülent Kerimoğlu’na fotoğraflı şantaj yapıldığı öne sürüldü. Bülent Kerimoğlu aslen nereli, neci ve kim soruları. CHP Genel Merkezi’nde yapılan toplantıda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun İBB Başkanlığına aday olduğunu açıkladığı öne sürüldü. Kerimoğlu’nun bu açıklaması sonrası sosyal medyada dikkat çeken bir fotoğraf karesi dolaşıma sokuldu.

Bülent Kerimoğlu neci, nereli ve kim? Bülent Kerimoğlu genç kızlarla fotosu. Dün Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun ise sosyal medyada bir fotoğrafı yayınlandı. Karede, Kerimoğlu’nun bir mekanda 2 genç kadınla oturduğu görülüyor.

İBB İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanları ile yaptığı toplantı gündem düşmüyor. Son olarak Gazeteci Barış Yarkadaş Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun İBB başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İddialara göre Kerimoğlu toplantıda Kılıçdaroğlu’na dönüp “İstanbul’da bir başarı yakaladık, bunu yerel seçimde de sürdürmek zorundayız. Eğer üyeye dayalı ön seçim koyarsanız ben İBB Başkanlığı’na adayım” dedi.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Bu gelişmeler dikkatle takip edilirken Kerimoğlu’nun adaylık çıkışının ardından dikkat çeken bir kare sosyal medyada servis edildi. Kerimoğlu’nun fotoğrafta 2 genç kadınla yemek yediği görülüyor.

İşte dolaşıma sokulan o fotoğraf karesi;

İBB başkanlığına adaylığını açıklayan Bülent Kerimoğlu'nun özel fotoğrafı sızdırıldı

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting