Ana Sayfa / Gündem / Nagehan Alçı 40 milyon tazminat istedi

Nagehan Alçı 40 milyon tazminat istedi

Rasim Ozan Kütahyalı-Nagehan Alçı boşanma davası dikkat çekti. Nagehan Alçı, ROK’tan 40 milyon lira tazminat ve aylık 60 bin lira nafaka istedi. Rasim Ozan Kütahyalı servet sahibi çıktı parasının haddi hesabı olmadığı iddia edildi. ROK ve Nagehan çiftinin milyonlarca liralık servete sahip oldukları belirlendi. 2010 yılında hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor. Davacı Nagehan Alçı’nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı’dan 40 milyon lira tazminat talep etti, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka istedi.

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Küthyalı7dan de tazminat ve dudak uçuklatan nafaka talebinde bulundu. Şimdi herkes Rasim Ozan Kütahyalı’nnı serveti ne kadar nasıl bu kadar büyük paralar kazandı ne iş yapıyor diye aramaya başladı. ROK-Nagehan Alçı boşanması hem magazin hem de ekonomi dünyasının gündeminde. Nagehan Alçı boşanmak için büyük bir servet istedi tam 40 milyon lira. 2010 yılında düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ile ROK, 13 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Bu evlilikten ikiz çocukları olan çiftin mahkemeye verdikleri boşanma dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Dilekçede Alçı’nın Kütahyalı’dan 40 milyon lira tazminat talep ettiği öğrenildi.

Negahen Alçı, 13 yıllık kocasına boşanma davası açtı. İkiz çocukları bulunan çiftin boşanmak için 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdukları öğrenildi. Daha önce ayrılık iddialarını defalarca kez yalanlayan çiftten Nagehan Alçı’nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı’nın davalı olduğu ifade edildi.

Nagehan Alçı, boşanmak için Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep etti

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesine göre çift zaten 4 yıldır ayrı yaşıyordu. Ve tarafların evlilikleri fiilen bitmişti. Psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü de öne süren Alçı, bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin verilmesini talep etti.

Nagehan Alçı ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini istedi. Davacı olan Alçı, kocasının kusurlu davranışları nedeniyle böyle bir karar aldığını dilekçede özellikle belirtti.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı ve genel başkan adayları. Meral Akşener’in koltuğuna kim oturacak en …

Sınırsız Hosting