Ana Sayfa / Kadınca / Bülent Yapraklıoğlu dövüldü

Bülent Yapraklıoğlu dövüldü

Bülent Yapraklıoğlu Eminönün’de feci şekilde dövüldü, darp edildi. Dövülen Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu aslen nereli, neci ve kim olayı ne bilgisi. Yaptığı sokak röportajlarıyla adını duyuran Ahsen TV Muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü’nde yaptığı röportaj sırasında darp edildi. Yapraklıoğlu ve kameramanın darp edildiği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ahsen TV muhabiri feci şekilde darp edildi Eminönü’nde. Bülent Yapraklıoğlu aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri bilgileri. Yaptığı sokak röportajlarıyla adını duyuran Ahsen TV Muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü’nde röportaj yapmaya çalıştığı sırada bir vatandaşla tartışma yaşadı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kimliği belirsiz şahıs Yapraklıoğlu ve kameramanına saldırdı. Yapraklıoğlu’nun üzerindeki kıyafeti yırtılırken, vatandaşların ayırması sonucu olay kısa süreli duruldu.

Bir süre sonra tekrar gelen ve bir daha saldıran şahıs, Yapraklıoğlu’nun kamera ve tripodunu kırmaya çalıştı. Vatandaşların tekrar araya girmesiyle kavga son buldu. Yapraklıoğlu ve kameramanı malzemeleri alarak bölgeden uzaklaştı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

AHMET YAPRAKLIOĞLU NERELİ, YAŞI, KİMDİR

Ahsen TV’nin sunucusu Bülent Yapraklıoğlu kimdir, kaç yaşında soruları dayak olayının ardından merak edildi. Sokak röportajları ile sık sık gündem olan Bülent Yapraklıoğlu Eminönü’nde sokak röportajı yaparken kameranı ile birlikte dayak yedi, darp edildi.

Bülent Yapraklıoğlu kimdir: Bülent Yapraklıoğlu, Ahsen TV muhabiridir. Ahsen TV’nin Youtube’da 122 bin abonesi mevcuttur. Bülent Yapraklıoğlu yaptığı sokak röportajlarında konuşma tarzı ve sempatik tavırları ile izleyicilerin ilgisini ve beğenisini çekmeyi başarmıştır. Bülent Yapraklıoğlu’nun Reis adında bir kitabı bulunmaktadır. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü sunucunun İnstagram’da 72 bin takipçisi vardır.

Bülent Yapraklıoğlu’nun hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Ünlü muhabirin doğum tarihi ve yaşı hakkında bilgi yer almamaktadır.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting