Ana Sayfa / Kadınca / Burç 10-16 temmuz haftalık yorumları 2017
BURÇ YORUM

Burç 10-16 temmuz haftalık yorumları 2017

Haftalık burç yorumları ve kadınların ve erkeklerin tüm burçlarının haftalık yorumları 10-16 temmuz 2017. Aslan burcu 10 temmuz haftası yorumları. Oğlak Burcu haftalık 10 Temmuz yorumları. Tüm burçların 10-16 Temmuz haftalık yorumları ve analizleri. 

10-16 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan)

Kadınlar Koç erkeğine bayılır mı? Kariyer ve meslek yaşamınıza yönelik büyük dönüşüm enerjileri altında olabilirsiniz. Bazılarınız için toplumsal imajları ve aile konularıyla ilgili radikal karar ve uygulama zamanı olabilir. İş ayrılığı, meslek değiştirme, yeni iş kurma, ev alma
taşınma gibi konular gündeminizi oluşturabilir. Yöneticilerinizin zayıf tarafları sizi öfkelendirebilir dikkat edin.

PARA SİZİ BULACAK

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs)

Yaşam felsefeniz ve hayata bakış açınız kökten değişiyor. Akademik bir eğitimi tamamlamış olabilirsiniz. Bazılarınız yurtdışıyla bağlı konularda projelerini bitirme aşamasına gelebilir. Uzak yollara seyahat gözükmekte ama sanki bir iş gezisi olabilir. İnternet, satış pazarlama ve medya konularında yapılan çalışmalar artık ortaya çıkarılabilir. Bir kararın ve uygulamanın vakti gelmiş.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran)

Ruhsal anlamda biraz zorlanacağınız bir dönem olabilir. Bazılarınız eş ya da ortaklarının resmi konudaki pürüzlerinin çözümlenme aşamasında biraz gerilebilir. Ancak yaratıcı enerjiniz çok güçlü üstelik pozitif düşünme beceriniz de yüksek olacağından sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Çocuklarınızla eğlenceli zaman geçirebilir, onlarla iletişim kurabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)

Evlilik, ikili ilişki veya ortaklıklarınızla ilgili radikal karar ve uygulama noktasına gelmiş olabilirsiniz. Evlenebilir, ev alabilir ya da ayrılık kararı alabilirsiniz. İşinizle ilgili bir ortaklık gündeme gelebilir ya da var olan ortağınızla anlaşmanızı iptal
edebilirsiniz. Bir gizli aşığınızdan mesaj alabilirsiniz. Tatlı ataklarına dikkat edin.

aşk ve libidonuz en üst seviyede

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Kendinizi doğru ifade edecek ve sözlerinizle bu ara çevrenizdekilerin dikkatini çekeceksiniz. Daha çok yapıcı ve pozitif cümleler kullanacaksınız. İş ya da günlük yaşamınız, çalışma arkadaşlarınızla ilgili radikal kararları uygulama noktasına gelebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kemik ya da dişle ilgili bir sorun oluşabilir dikkat edin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

Yaratıcılık enerjinizi en üst seviyeye taşıyacağınız bir dönemdesiniz. Çocuğunuz ya da sevgilinizle ilgili konularda bazı netlikler kazanarak radikal dönüşümler yaşamanızı sağlayacak kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Spora başlamak ya da yeni bir hobi edinmek için uygun dönemdesiniz. Mesaj içeren rüyalar görebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olumsuzlukları bırakıyorsunuz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)

Başkalarını da düşünün. Ev ve ailenizle ilgili konularda radikal kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. Bir aile büyüğünüzün sağlık problemi bazı işlerinizi aksatabilir. Evinize gelen misafirler düzeninizi değiştirebilir. Ancak yurtdışından alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir. İnternet ve medya alanlarında para kazancınız artabilir. Sevgilinizle uzak bir seyahat olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım)

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili alacağınız haberler sizi radikal dönüşümlerin içine taşıyabilir. Mesleğinizde ilerlediğiniz çalışmalar artık tamamlanma aşamasında, şimdi onları ortaya çıkarma zamanı. İşinizde kurumsallaşmanız gerekebilir. Bazılarınız internet üstünden bir şeylere masraf yapmak zorunda kalabilir. Bir konu mahkemeye intikal edebilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık)

Kızların en sevdiği erkek tipi. Bir mülkünüzü elden çıkarmak ve finansal konularda radikal dönüşüm içeren kararları uygulamak isteyebilirsiniz. Bazılarınız birikimlerini bir eve ya da bankaya yatırarak değerlendirmek isteyebilir. Eş ya da ortağınızın kararları yüzünden elinizden çıkaracağınız para kriz yaratabilir ancak sosyal çevrenizden gelecek bir fırsat durumu biraz yumuşatabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)

Erkek bir kadından ne bekler. Hayatınızla ilgili önemli radikal dönüşümlerin arifesindesiniz. Evlilik, ayrılık, taşınma, çevre değişikliği, iş ayrılığı, iş kurma gibi. Önemli bir dönemden geçiyorsunuz. Bu arada enerjiniz biraz düşük olabilir, spor yapın. Partnerinizin zayıf
tarafları sizi öfkelendirip patlamanıza neden olabilir. İlişkilerinizdeki agresyonu kontrol edebilmelisiniz.

PAYLAŞIMCI OLUNUZ

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat)

Ruhsal anlamda gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Günlük yaşamınız ve iş hayatınızla ilgili radikal kararların uygulanması sizi biraz zorlayabilir. Bilinçaltınızda çok büyük uyanışlar ve farkındalıklar yaşayacağınız bu dönem meditasyon, dua ve zikir çalışmaları sizi biraz rahatlatacaktır. Partnerinizin fikirleri sayesinde sosyal yaşamınızda yapılanma sağlayabilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)

İdeal ve hedeflerinizle geldiğiniz noktayı artık görüyorsunuz. Sosyal çevrenizde büyük radikal dönüşümlerin yaşanacağı bu dönem, çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili de kararlar alabilirsiniz. Var olan çevresel koşullarınız değişebilir. Bir grup ya da dernek üyeliğiniz bitebilir. Arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini görebilir bazılarıyla yol ayrımları yaşayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting