Ana Sayfa / Kadınca / Burç 12 Mart yorum (12 Mart günlük burç 2017)
BURÇ GÜNLÜK YORUMLARI

Burç 12 Mart yorum (12 Mart günlük burç 2017)

Bugün burcun ne diyor 12 Mart 2017 pazar burç günlük yorumları. 12 Mart oğlak burcu yorum. İkizler burcu 12 mart pazar yorum. Pazar 12 Mart terazi, başak burcu yorumları. Tüm burçların 12 Mart pazar yorumları ve analizleri. Astrolog ve yıldıznameye göre günlük burç yorum ve analizleri ile internetteki en iyi günlük burç yorum sayfası. 

12 MART Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Sayılı günler çabuk geçiyor. Özlemle beklediğiniz o müjdeli haberi almak için artık zaman geldi. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızın olabileceğini gösteriyor. Herkesin algılama kapasitesi farklı olduğu için, küçük ayrıntıların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Bugün, birçok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız. Olayları en doğru şekilde değerlendirmelisiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi biraz stabil tutacağınız bir dönemdesiniz. size iyilik yapıyor gibi görünenler aslında kuyunuzu kazıyor olabilir. Aman dikkat.

12 MART Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Siz kendinize yalılan iyilikleri biliyorsunuz ancak sizin yaptığınız iyilikler takdir edilmiyor. bu da sizi üzüntüye sevk ediyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Bağırsaklara ağır gelen, gaz yapıcı besinleri azaltmalısınız.

12 MART Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Yarın beklenen büyük haberi alabilirsiniz. işinizde yükselmek için her yeş var. Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Ay burcunuzda ilerlerken, karşılıklı ilişkilerinizde kişisel duygu çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınızda özgürlük duygularınızın yoğun olmasından dolayı, kendinizi mutsuz hissediyor fakat bazı olayları da, kafanıza takmadan edemiyorsunuz.

12 MART Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Türkiye bir referandum sürecine gidiyor herkes siyaseti konuşuyor. Ancak siz bir kadın olarak bu ağır gündemden bunalmış durumdasınız. Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz. El kemiğinizi ve omuz kaslarını zorlamamalısınız.

12 MART Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Kendi doğrularınız size göre doğru. Bir de empati yapmayı öğrenin. Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmalısınız.

12 MART Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Geçen hafta aynı dönemdeki ruh haliniz artık yok bu güzel bir gelişme. Ay tepe evinizde ilerlerken eleştirici yapınızı daha da destekleyebilir. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, birtakım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz azalıyor. Bugün, çalışmalarınıza üst düzeyde yön verecek farklı kişilerle bir araya gelmenin planlarını yapabilirsiniz.

12 MART  Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Güzelsiniz hoşsunuz. erkeklerin aklını başından almaya devam ediyorsunuz. Burcunuza geçen Venüs, İkizlerde ilerleyen Ay’la güzel bir açı yapıyor. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabilir. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Hijyen olmayan gıdalar bağırsaklarınızı bozuyor dikkatli olun.

12 MART Pazar AKREP Burç Yorumu:

Savaşma seviş demiş büyükler. siz inatla savaşmaktan yana tavır alıyorsunuz. Her geçen gün biraz daha savaşıyor, her olayın üstesinden geliyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için göstereceğiniz çaba, sizi her anlamda tatmin edecektir. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir

12 MART  Pazar YAY Burç Yorumu:

Herkesi dinleyen yapınız sizi artık psikolojik olarak rahatsız etmeye başladı. Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Aktivitelerinizi gerçekleştirmek adına iyi niyetli yaklaşımlarınız yanlış anlaşılabilir. Her konuda kendinize güvenmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız. Sevdiklerinizi sevindirin.

12 MART Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Yarınlar elbet sizin elbet çevrenizdeki güzel insanların. İş konusunda güvendiğiniz bir kişiyle çalışmak içinizi rahat ettirecektir. Gideceğiniz bir yerde çok yararlı bilgiler edineceksiniz. Kazançlarınızda daha fazla artış sağlamak için, yeni yapılanmalar içinde olabilir ve olanak sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz konular, sizden çok fazla uzakta değil. Fazla harcama yapmayın, tutumlu olmanız gereken bir dönemdesiniz.

12 MART Pazar KOVA Burç Yorumu:

Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunlarınız artık sizin başınıza iş açacak boyuta geliyor. En kısa sürede doktora gidin. bu dönem sizin için sbağlık açısından önemli. Fikir dağınıklığı yaşasanız bile, olaylara anında müdahale edebilecek işlek bir zekaya sahipsiniz. Bugün,bir çok fırsatı bir arada yakalayabilir ve yaşamınızı zenginleştirecek kaynakları bulabilirsiniz. Rejim yapmak istiyorsunuz ve her gün yeni baştan kendinize bir diyet uyguluyorsunuz. Önemli olan onu uygulamaktır.

12 MART Pazar BALIK Burç Yorumu:

Dünyadaki parlayan yılrız siz olabilirsiniz. muhteşem fikirleriniz var ancak bir türlü hayata geçirmekten çekiniyorsunuz. Kendinize güvenin. Maddi konularda büyük bir rahatlama yaşayacaksınız. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Bugün Ay’ın konumu, duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting