Ana Sayfa / Kadınca / Burç 15 Şubat yorum (

Burç 15 Şubat yorum (

Günlük burç yorumu 15 şubat çarşamba 2017. Bugün burcun ne diyor Çarşamba. İkizler 15 Şubat burç yorum. 2017 Oğlak burcu 15 şubat yorumu. Astrolog ve yıldınznameye göre burçların yorumu 15 Şubat 2017. Tüm burçların terazi, boğa koç ve 15 Şubat 2017 yorumları ve analizleri. 

15 ŞUBAT 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

15,01,2017 günlük burç yorum ve analizleri

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA KOÇ Burç Yorumu:

ARKADAŞ ÇEVRENİZE DİKKAT

Sevgililer günü de bitti artık yeni mecralara yeni hedeflere kilitlenme zamanınız geldi. Ay’ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA BOĞA Burç Yorumu:

Gezegenler birbirine yaklaşıyor. Boğa burcu kadını için yeni bir stresli dönem başlıyor. Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA İKİZLER Burç Yorumu:

Kararsız kalmayın, bakın yarın sizin için önemli bir gün. Ay’ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA YENGEÇ Burç Yorumu:

Bir düşünür demiş ki sonunu düşünen kahraman olamaz. Aman siz dikkat edin. Atacağınız adımların nereye varacağını hesaplayın. Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA ASLAN Burç Yorumu:

Aslan burcu için çok neşeli bir çarşamba yaşanacak. Cuma gününe kadar sizden mutlusu olmayabilir. Ay, para evinizde ilerlerken güçlü desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda, kazançlarınızı yeniden belirleyici strateji geliştireceksiniz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek.

TOPLUM İÇİNE ÇAKIN

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA BAŞAK Burç Yorumu:

Toplumsal gerilim yaşanan bu günlerde Başak erkeği ön plana çıkıyor. Başak burcu kadını ise beklediği haberi almak istiyor. Ay burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA TERAZİ Burç Yorumu:

Terazi burcu kadını artık bazı şeyleri iyi tartmalı. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA AKREP Burç Yorumu:

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün.Düşüncelerinin çevreniz tarafından takdir görecek

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA YAY Burç Yorumu:

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA OĞLAK Burç Yorumu:

Kendiniz de dikkat edin.Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

RUH HALİNİZ DEĞİŞİYOR AMAN DİKKAT

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA KOVA Burç Yorumu:

Kova burcu için şanslı bir döneme giriliyor. Havalar soğusa da siz sıcak ilişkiler için artık hazırsınız. Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plan. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz

15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA BALIK Burç Yorumu:

Günün en güzel haberini balık kadını alacak. Balık erkeği ise beklemediği bir haberle sarsılabilir. İş hayatınızdaki başarılar bu dönemde meyvesini verecek. Ay karşıt burcunuz Başak’ta ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün. sakın yalnız kalmaktan korkmayın.

Sitemize yorum yapın

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting