Ana Sayfa / Kadınca / Burç 16-22 Ekim haftalık yorumları

Burç 16-22 Ekim haftalık yorumları

Haftalık burç yorumları 16-22 Ekim 2017. Bu hafta burcunuz ne diyor sizleri neler bekliyor. Oğlak, Başak 16-22 Ekim haftalık burç yorumları. 16 Ekim haftası en şanslı ve en şanssız burçlar. Aşkta kazanacak burçlar. Ay Başak burcunda ilerleyecek; çok titiz olabilir ve yarım kalan işleri tamamlayabiliriz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz.

Haftalık burç yorumlarında 16-22 Ekim en şanslı burçları ve en özel burçları sizler için analiz ettik. Kova burcu 16 Ekim haftası yorumları. 16 Ekim pazartesi burçlar ve aşkta kazanacak burçlar. Sağlık kontollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

17 Ekim Salı 10:58 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde ruh halimiz gizemli ve kuşkucu olabilir, gizli işler gündemimizde olabilir.

TERAZİ BURCU 16 EKİM HAFTASI

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerimizi güçlendirmek için elimize güzel fırsatlar geçebilir. Çok sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz. Kişisel bakımımızla ilgilenebilir ve güzellikle ilgili her alanda kendimize vakit ayırabiliriz.

19 Ekim Perşembe saat 22:13’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte bir ilişkimiz güçlenebilir ve netleşebilir, yeni bir ilişki ya da ortaklıkla ilgili başlangıç için kendimizi hazır hissedebiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay tutkulu ve hırslı Akrep burcunda ilerleyecek, aklımıza koyduğumuz bir şeyi gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz. Aşırı kıskançlık ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

22 Ekim Pazar saat 21:28 itibariyle mücadele gezegeni Mars Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, bu dönemde ilişkilerimizle ilgili ani tartışmalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Özellikle burcu ya da yükseleni Terazi olanlar yeni ve cesur girişimlerde bulunabilirler.

ŞANSLI BURÇLAR

TERAZİ, KOVA, İKİZLER, KOÇ, ASLAN, YAY

 

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting