Ana Sayfa / Sağlık / Burç 21 Şubat yorum (21 şubat Günlük Burç yorum)

Burç 21 Şubat yorum (21 şubat Günlük Burç yorum)

Bugün burcun ne diyor salı sallanacak mı sorusu 21 şubat 2017 günlük burçların yorumları analizleri astrolog ve yıldıznamelere göre. Oğlak 21 şubat yorum. İkizler 21.02.2017 yorum burç. Terazi 21 şubat salı yorumları 2017. Aslan, yay, oğlak burç yorum. koç burcu 21 şubat yorumları. salı günlük burç yorumları aşk, para, iş ve kariyer beklentileri. 

21 ŞUBAT SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 2017

Sağlık, iş, para ve kariyer burçlara göre size ne getirecek salı günü 21 şubat 2017 tüm ayrıntılar analizleri makalemizde okuyabilirsiniz

ENERJİNİZ YERİNDE MAŞAALLAH

21 ŞUBAT SALI KOÇ BURCU YORUMLARI:

Bugün aşk gününüz olsun. salı sallansın, hayat size güzel olsun. Yeni günde enerjik, yeni şeyler öğrenme ve keşfetme arzusuyla başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Rutin hayatınızda veya rutin işlerinizde ne kadar fark yaratabilirseniz, kendinizi o kadar iyi hissedebilirsiniz. Bugünlerde size ileride faydası olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Hafta ortası civarında, daha dingin bir moda geçebilir, kendinizle ve sahip olduğunuz şeylerle ilgilenebilir, artık ihtiyaç duymadığınız şeylerden(kitaplar, eşyalar, kıyafetler v.b) kurtulabilirsiniz. Hafta sonu, akıcı görünüyor, bazı bilgiler edinebilirsiniz veya aklınıza belli konularda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilecek fikirler gelebilir.

21 ŞUBAT SALI Boğa:
Sevgili Boğalar, çarşambaya dikkat bugünün ilk yarısında olaylar çok hızlı akabilir veya siz, yetişmekte zorlanabileceğiniz kadar yoğun olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise, sevdiğiniz kişilerle(aile, akrabalar v.b) keyifli vakit geçirebileceğiniz planlar ağırlıkta olabilir. Hafta sonunda, asi tavırlarınız veya özgür ruhunuz ön plana çıkabilir. Bu esnada, kendinize zarar vermemek için daha temkinli adımlar atmanızda fayda var.

21 ŞUBAT SALI İkizler:
Bugün bazı konular açısından ilerleme sağlama fırsatı bulabilirsiniz. Güvendiğiniz arkadaşlarınızın tavsiyelerini almaya çalışmanız durumunda bazı konulardaki eksikler de giderilebilir. Hafta ortasında ise, işle ilgili konular veya yapılması gereken işler ön plana çıkıyor. Gözle görülür olanın dışındakini de görmeye çalışmalısınız. Bu haftadan itibaren kariyerinizi ve iş hayatınızı her şeyin önüne koymaya başlıyorsunuz. Hafta sonunda, hayata sizinle aynı yönlü bakan veya aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurabilir veya bir araya gelebilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz size olduğu kadar başka kişilere de yardımcı olabilir.

YENGEÇ KADINI TUTTUĞUNU KOPARIR

21 ŞUBAT SALI Yengeç:
Siz ne istediğinizi biliyorsunuz yengeç kadınları. İstek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almalı, kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Başkalarını kırmamak adına ödün vermeniz gerekmiyor. Hafta sonuna kadar algılarınızı açık tutmanızda, haber ve bilgi akışını pür dikkat takip etmenizde veya etrafınızda olan bitene dikkatle yaklaşmanızda fayda var. Haftanın ikinci yarısında, sevdiğiniz kişilerle ilgili olumlu haberler alabilir, özel ilişkilerinizde olumlu veya kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Ancak, gerçek fikir, düşünce veya duygularınızı en yakınınızdakilerle bile paylaşmayacağa benziyorsunuz. Hafta sonuna doğru diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kendinize ve insanlara karşı dürüst olacaksınız. Hafta sonunda, yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşabilir, küçük şeylere kafayı takmak yerine önemsediğiniz amaç ve hedeflerinize konsantre olabilirsiniz.

RUH HALİNİZ DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR

21 ŞUBAT SALI Aslan:
Muhterem aslanlar. Aslan bugün biraz gergin veya öfkeli başlayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilere bu ruh halinizi yansıtmamanızda fayda var. Aksi takdirde olaylar büyüyebilir. Ancak, maddi anlamda ise, bazı tıkanıklıklar giderilebilir veya maddi anlamda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Alacağınız teklifler maddi açıdan gelecek vaat ediyor olabilir. Özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta ortası civarında, kendinizin ve diğerlerinin istek ve ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. Yardımlarınız, öneri, fikir ve tavsiyeleriniz ailenizin, arkadaşlarınızın veya yakın çevrenizdeki kişilerin takdirini kazanmanızı sağlayabilir. Hafta sonunda, bazı teklif, davet ya da fırsatlarla karşılaşabiirsiniz. Ancak, öncelikle araştırma yapmanız ve sorular sormanız gerekiyor. Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

OLAYLARA SAKİN YAKLAŞIN

21 ŞUBAT SALI Başak:
Salı ile birlikte iş yaptığınız kişilerle tartışmaktan kaçınmalısınız. Bu kişilere yapacağınız eleştiriler bir kişiyi işden uzaklaştırabilir. Haftaya yüksek görev ve sorumluluklarla(ev, aile veya işle bağlantılı) başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyler olabilir. İlerleyen günlerde yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ve kendinizi iyi hissetmeniz enerjinizi ve yaratıcılığınızı da arttırabilir. Yeni iş bağlantıları kurabilir veya yeni çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelebilirsiniz. Bu yoğunlukta fiziken güçlü olabilmek için, sağlınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Haftanın ikinci yarısında, planlarda, alınan kararlarda veya hayatın günlük akışında değişiklik gerektiren olaylar ya da aksilikler söz konusu olabilir. Yeniden plan yapılması gerekebilir. Hafta sonunda, içinde bulunduğunuz toplulukları yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, size katılmamaları durumunda sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

21 ŞUBAT SALI Terazi:
Evde veya aile içerisinde, rekabete veya kıskançlığa bağlı ufak tefek gerginlikler yaşanabilir, ama önemli şeyler değil. Haftaya yeniliklerle başlıyorsunuz. Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni konularda fikir sahibi olmaya başlayabilir ya da duygusal anlamda yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Heyecanınızı veya merakınızı bastırmamalısınız. Fikren veya önemli pozisyondaki kişiler nedeniyle engellenmişlik hissi hakimse, bu durumu sonlandırmanız gerekiyor. Haftanın ikinci yarısında, çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz. Hafta sonunda işler hızlı akmayabilir, ama yapılacak çok işiniz olacağa benziyor. Planlar hızlı akmasa da, siz, motive olmalısınız.

AİLENİZE ZAMAN AYIRIN

21 ŞUBAT SALI Akrep:
Gün içerisinde, kendi kendinizi sabote etmemeye ya da tükenmişlik sendromuna dikkat etmelisiniz. Hafta başında kendinizi akışa bırakmanızda fayda var. Etrafınızdaki kişiler veya siz, normalden biraz daha fazla asabi olabilirsiniz. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmanızda ve ani tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda vardır. Hafta ortası civarında, imajınızı veya kariyerinizi olumlu etkileyebilecek hamleler yapabilirsiniz. Sizi destekleyen üst pozisyondaki kişiler veya netleşen hedefleriniz sizin için anlam teşkil edebilir. Haftanın ikinci yarısında ise, aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir. Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz. Hafta sonunda yaratıcılığınız yüksek olacak. Boşa harcamamanızda fayda var.

21 ŞUBAT SALI Yay:
Evet bugün olumlu bir ruh haliyle başlamak için gayret göstermelisiniz. Yaratıcılığınız yüksek. Hafta ortasına kadar yaratıcılığınızı estetik ve sanatsal konular için kullanabilir veya her işinize sanatsal bir dokunuş kazandırabilir, kültürel anlamda kendinizi besleyebilirsiniz. Yeni olan şeyler ortaya çıkartma zamanı. İletişim, yazım ya da yazılımla ilgili bir proje hayatınızda önemli bir yer kaplayabilir, ama bu konuya yeteneğiniz olduğunu göreceksiniz. Ancak, bazı zorlayıcı olaylar yaşanabilir, ama bunun asıl sebebi sizin ürkekliğiniz olma ihtimali de yüksek. Dolayısıyla, çekinmemeli ve belki de hayatınızın önemli bir fırsatı denebilecek bir gelişmenin(web sitesi açmak, kitap yazmak, eğitime başlamak, hukuki bir konu v.b) altından kalkmak için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Haftanın ikinci yarısında sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor. Bu esnada, yeni kişilerle tanışabilirsiniz ve bu kişiler, hayatınızın devamında da sizin için önemli bir konuma gelebilirler. Hafta sonunda, sahip olduğunuz veya değer verdiğiniz şeyleri ya da değerli eşyalarınızı korumalısınız. Ancak, takıntılı olmamaya da özen gösterin.

21 ŞUBAT SALI Oğlak:
Gün başında dikkatli adımlar atmalı, planlı ve disiplinli hareket etmelisiniz. Aksi takdirde problemler yaşanabilir. Ancak, plan dahilinde ilerlemniz durumunda ise, hafta ortası civarında çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir. Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz. Aklınızda sayısız yeni fikir olması, önceden yapılmış plan ve projelerinizde de değişikliklere neden olabilir. Hafta sonuna gelindiğinde pek çok şeyi hallettiğinizi görebilirsiniz. Artık biraz da ruhunuzu besleme ve hobilerinize ya da size keyif veren şeylere vakit ayırma zamanı.

YENİ YİNE YENİ
21 ŞUBAT SALI Kova:
Gün ola harman ola. salı haftanın ikinci günü ama sizin için bu haftanın diğer günleri de pazartesiyi size unutturacak. O monotonluktan çıkıyorsunuz artık. Bazı değişikliklerle başlıyorsunuz. Yeni şeyler üzerine kafa yormanız gerekebilir. Ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalı, öfkenizi kontrol altında tutmalı veya öfkeli ya da aşırı rekabetçi kişilerden ve ortamlardan uzak durmalısınız. Bu hafta, kendi kaderinizin patronu siz olacaksınız. Önemli pozisyondaki kişilerle veya yöneticilerinizle yaşayabileceğiniz sorunlar esnasında diplomatik olmalı ve sorunların onları bağlayan noktalarına zarif cümlelerle dokunmaya özel gayret göstermelisiniz. Hafta ortası civarında ise, kendiliğinden ve hiç nedensiz gelişen durumlar söz konusu olabilir. Bu olaylar sizi evrensel gizemler üzerine düşünmeye itebilir. Neyse ki, hafta sonuna gelindiğinde yine çok aktif, enerjik ve yaratıcısınız. Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir. Arkanızdan gelen kişileri ikna da zorlanmayacaksınız, ama gereğinden fazla para harcamamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Bonkörlüğün de bir sınırı olmalı. Değil mi?

HEP SİZ VERİYORSUNUZ ARTIK BİRAZ ALMAYA BAŞLAYIN

21 ŞUBAT SALI Balık:

Sanki baharın gelişini siz müjdeliyorsunuz. cemre sanki size düştü. bu enerjik ve canlılık gün içerisinde olduğu gibi bu hafta da sizinle birlikte. Verebileceğinizden fazlasını isteyen kişiler sıkıntı yaratabilirler. Olayların dışında kalmanın veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir. Neyse ki, hafta ortalarından itibaren, bu durumla ilgili size yardımı dokunabilecek olanaklar, kişiler veya fırsatlar yüzünü gösterebilir. Ay ortalarına kadar kendinizden çok fazla şey vermeden ya da kendinizi kullandırmadan insanlara nasıl yardımcı olabileceğiniz üzerine hayat boyu cebinizde taşıyacağınız tecrübeleriniz olabilir. Hafta başında oluşan önemli değişiklikleri dikkatle takip etmeniz gerekiyor. Gözlerinizi dört açmalı, olan biteni kaçırmamalısınız. Hafta ortası civarında, ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir. Bu alanlara konsantre olarak, herkesi memnun edecek bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz. Bu konularda çok fazla düşüneceğiniz haftadasınız. Hafta sonunda ise, yaratıcı planar yapabilir, sevdiğiniz kişilerle güzel vakit geçirebilirsiniz.Sitemize yorum yapın..

İlginizi Çekebilir

Burdur diyaliz skandalı

Burdur’da diyaliz hastalarına ne oldu, Burdur devlet hastanesi diyaliz skandalı ne ne oldu sorusu. Burdur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting