Ana Sayfa / Kadınca / Burç 27 Ocak-5 Mart haftalık yorumları 2017
GÜNLÜK BURÇ

Burç 27 Ocak-5 Mart haftalık yorumları 2017

Haftalık burç 27 Şubat-5 Mart 2017 yorum ve analizleri. 27 Şubat haftası burç yorumları. Bu hafta burcunuz size ne diyecek ne getirecek ve 27 Şubat-5 Mart burç aşk, para, iş ve kariyer yorumları. astrolog ve yıldıznameye göre haftalık burç yorumları 27 Şubat 5 Mart yorumları ve analizleri. 

27 ŞUBAT 5 MART 2017 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

İŞ YOĞUNLUĞUNUZ BU HAFTA ARTIYOR

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan)

Koçlar yeni ve huzurlu bir haftaya merhaba diyor 27 Şubat pazartesiden itibaren. Bilinçaltınızda büyük yükselişler ve uyanışlar olabilir. Öyle ki; bu uyanışlar hayatınızda büyük dönüşümleri başlatacak noktalara taşıyabilir sizi. Hisleriniz güçleniyor ve rüyalarınız adeta konuşuyor. Günlük yaşamınızdaki ve işinizdeki yoğunluk bazı takıntıları tetikleyebilir. Sağlığınıza bu dönem dikkat edin. Bazılarınız için biraz içe dönme geriye çekilme zamanı olabilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs)

Aşk bu hafta size gülecek para ise gani. Sosyal çevrenizle ilgili radikal değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız için en çok istediği bir dileği olabilir. Hayatınıza yönelik yeni hedefler belirleyeceğiniz bu dönem, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili durumlar aydınlanarak netlik kazanabilir. Yeteneklerinizle doğru orantılı yaratıcılık kullandığınız bir konuda önemli gelişmeler olabilir.

İNSANLARA TEPEDEN BAKMAYIN

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran)

Siz artık olgun bir döneme giriyorsunuz. baharın ilk günleri size iyi gelecek. Hayatınızdaki son bir yıla tepeden bakacağınız bir dönemdesiniz. Meslek yaşamınız, kariyer hayatınız ve toplumsal imajınız aydınlanarak birçoğunuz için büyük değişimleri de getirecektir. Bazı konular kişiliğinize ters gelse de, zorlansanız da yapmak zorunda kalacaksınız. Otorite figürleri ya da patron konumundaki kişilerle zıtlaşmamaya dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)

Yengeç kadını artık kendine daha dikkat etmeli bir an önce yaz için diyete başlamalı. Yurtdışından beklediğiniz haberler geliyor. Çalışanlar için belki de yabancı ülkede bir mesleki bir eğitim olabilir. Bazılarınız uzak yollara seyahat edebilir. İlahi adalete tanık olacağınız bu dönem, yaşama bakış açınız felsefenizle ilgili olumlu ve büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Yayıncılık, basın medya alanlarındaki gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

SAĞLIK PARADAN DAHA DEĞERLİ

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Takım insanı olmaya başlıyorsunuz. Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili bazı sıkıntılı durumlar bu dönem aydınlanabilir. Parasal krizlerinizi iyi yönetmeli, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı krizler yaşamınızda kendinizi dönüştüreceğiniz fırsatlara yol açabilir. Yediğinize içtiğinize özellikle su ile gelecek sağlık problemlerine karşı tedbirli olun. Bazılarınız yeni kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

İlişkilerinizde yepyeni bir döneme giriyorsunuz. Var olan belirsizliklerin gideceği ve ilişkinizin rotasının belli olacağı bu dönem önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız yeni ortaklıklara soyunurken devam eden ilişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz. Yine de karşı tarafın kafasının karışıklığına ve dalgınlığınaa karşı da tedbirli olmalısınız.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)

Tüm gözler üzerinizde olacak yine bu hafta. İş hayatınızda sıkıntılı bir süreci geride bırakarak büyük yenilenmelerin eşiğindesiniz. Günlük yaşam programınızı radikal anlamda değiştireceksiniz. İş koşullarınız yenileniyor. Bazılarınız çevresindekilere yardımcı olacak işler yaparken bazılarınız için sağlığı ile ilgilenmesi gereken bir süreç olabilir. Devam eden bir rahatsızlığınız geride kalıyor.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım)

Yeni bir aşkla tanışmanın vakti gelmiş sanki. Bekârlar eğlenceli bir mekânda ya da yaşamın içinde bir yerde duygusal ve romantik bir partnerle karşılaşabilirsiniz. Bebek isteyenler hamilelik haberi alabilir. Çocuğu olanlar, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ve çocuğunuz için dönüm noktası olacak olumlu kararlar alabilirsiniz. Yaratım gücünüz çok yüksek.

YÜKSEKLER SERİN OLUR

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık)

Ev ve aile içinde radikal değişimler söz konusu. Yeni ev alma, taşınma, evi satma ya da tadilat gibi konular sizi biraz zorlayabilir. Yanı sıra aile büyüklerinin sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem evde suyla gelebilecek kaza risklerine karşı dikkatli olun. Babanızla ilgili sıkıntılı durumlar düzeliyor.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)

Paramparça olmayın, içerde kalın. Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili durumlarda önemli yenilikler içindesiniz. Onlarla daha sık zaman geçirebilir ya da onların hayatındaki önemli değişimlere destek olabilirsiniz. Bazılarınız mesleğiyle kısa ama dönüştürecek eğitimler alabilir. Yeni bir iletişim aleti için para harcayabilirsiniz. Ellerinizle ilgili bir yeteneğiniz hayatınız için önemli bir kararı tetikleyebilir.

AŞK KADINI OLUN

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat)

Sevgilinizi bu hafta hiç olmadığı kadar mutlu edin, aşkınıza heyecan katın. Ayrılık sürecinde olanlar, eşlerinden elde edeceğiniz nafaka miras gibi konularda yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bazılarınız için farklı kazanç imkânları çıkabilir. Ancak her durumda çıkabilecek krizler elinizden para çıkmasına da neden olacağından temkinli olmakta fayda var. Para ve ona verdiğiniz değer duygunuzla ilgili önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz.

BALIK KADINI İÇİN ZORLU BİR SÜREÇ

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)

Balıklar için artık zorlu bir dönemeç geliyor. Hayatınızı ciddi bir şekilde sorgulayacak birçok şeyi zorlanarak da olsa değiştirme gücü bulacaksınız. Gerek sosyal kimliğiniz gerek iş koşullarınız gerek mesleğiniz statünüz ve belki hayata bakış açınızla ilgili büyük dönüşümler içindesiniz. Bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Boşananlar olacağı gibi başlangıç için adım atanlar da olacaktır. Sitemize yorum yapın. sağlıklı mutlu bir hafta dileriz.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting