Ana Sayfa / Kadınca / Burç 9 Şubat yorumları (9 Şubat günlük burç 2017)
GÜNLÜK BURÇ YORUM

Burç 9 Şubat yorumları (9 Şubat günlük burç 2017)

Bugün burcun ne söylüyor sen ne yapacaksın 9 Şubat Perşembe 2017. İkizler 9 Şubat burç yorum 2017.  9.02.2017 günlük burç yorumları. İkizler 9 Şubat Perşembe burç yorumu. Tüm burçların günlük astrolog ve yıldıznameye göre yorumları. Oğlak 9 şubat yorum. Aslan 9 Şubat yorum. Oğlak ve Yay 9 şubat yorum. İkizler burcu 9 şubat 2017 günlük yorumu. 

9 ŞUBAT 2017 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

YARDIMCI OLUN YARDIMA KOŞUN

9 ŞUBAT Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Koç kadını artık yardımcı da oluyor. Koç erkeği zaten zahmetle kazandığının bir kısmını yardım için harcıyor. Bugün içinde bulunduğunuz gerçeklerle ilgili konuşmalarınızı etkili bir biçimde ifade edebileceksiniz. Çalışmalarınızla ilgili çevrenizdekileri de aşırı baskıya almamalısınız. Herkesin farklı bir yapısı var. Yardım konusunda, birilerini yönlendirmek gibi içsel bir dürtünüz var. Başarılı da oluyorsunuz. Cumayı bekleyin sürprizler var

9 ŞUBAT 2017 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Güç artık elinizde. Bugün mantığınızı bir kenara bırakacak, sezgilerinizin peşinde gideceksiniz. İş bitirici davranışlarınız yüzünden çevrenizin talebi hiç bitmiyor. Merkür’ün geri hareketi, yatırımlar konusunda temkinli olmanızı gerektiriyor. Bugün, güçlü hafızanız sizi yanıltmayacak. Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar yeniden ortaya çıkabilir.

PROBLEMLERLE KARŞILAŞABİLİRSİNİZ

9 ŞUBAT 2017 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Yırtın karanlıkları açın kendinize güneşe. Gücünüzü çevre ilişkilerinizde gösteriyor ve isteklerinizi karşı tarafa yaptırıyorsunuz. Bugün kan bağı olduğunuz kişilerin bazı problemleri gündeme gelebilir. Partnerinizle birlikte alacağınız bazı kararlar, sizin olumsuz düşünceleriniz yüzünden gecikebilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan sağlıklı düşünmelisiniz.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Arkadaş, dost deyip kendinizi ihmal etmeyin. bakın biraz egoist olma zamanınız geldi. Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız, iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız. Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın. Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bu günde, onların bazı isteklerinin yerine getirme konusunda girişimci yapınız ön plana çıkacak. Bugün anlamlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız. Merkür’ün geri hareketi yüzünden konuşmalarınızın birçoğu ters algılanabilir. Çevresel alınganlıklardan uzak kalmayı başarmalısınız.

GELECEK KAYGISINI ARTIK BİR KENARA BIRAKIN

9 ŞUBAT 2017 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Gelecek kaygısı sizi yiyip bitiriyor. Artık biraz günü yaşayın. Sizin her zaman idealleriniz çok önemli. Bugün düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde yeni konular gündeme gelecek.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Bugün tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dingiliğinize önem vermelisiniz.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Sağlık konusunda artık harekete geçin. uzun zamandır düşündüğünüz o sorun için artık doktora gidin. Merkür burcunuzda geri hareket ederken, kendinizi kısıtlanmış hissetmek istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak için planlar yapabilirsiniz. Siz kendi düşünceleriniz doğrusunda hareket etmeyi sevdiğiniz için hiç kimseye kolay teslim olmak istemiyorsunuz. Geçmişinizle hesabınız bir türlü bitmiyor.

PARAYI İKİNCİ PLANA ATIN

9 ŞUBAT 2017 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Yarın elbet bugünden güzel olacak. Gezegenler sizi etkilemesin. Çakralarınızı açık tutun. Yönetici gezegeniniz Mars, Aslan burcunda ilerliyor. Maddi kazançlar konusunda son derece sistemli hareket etmekten hoşlanıyorsunuz. Planladığınız konuları gündeme getirmeden önce kişisel kayıplarınızı da düşünmeli sonra gerekli hesapları yapmalısınız. İstekleriniz her zaman olumlu sonuç vermeyebilir.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Takıntılı bir gününüz. Olayları gözlemliyor, kendinize göre sonuçlar çıkarıyor, daha sonrada bildiğiniz konularla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturuyorsunuz. Hafızanızın yardımıyla birçok sorunu bugün rahatlıkla çözebileceksiniz. Uyku düzeninizin aksaması sizi sinirli yapıyor. Kısa yürüyüşler size iyi gelecektir.

9 ŞUBAT 2017 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Balıkların denizden çıkma zamanı. Balık kadını artık yeni bir sevgili bulabilir. Siz her şeyi kendi düşünceleriniz bazında değerlendirmekten vazgeçtiğiniz anda şartlar kendiliğinden rayına oturacak. Tepe evinizde Merkür’ün geri hareketi ,mesleki konularda yaşadığınız performans düşüklüğünü daha sonra telefi edecektir. Bugün hiçbir şeyi takmamalısınız. Sonuç nasıl olsa sizin istediğiniz gibi olacak.

Sitemize yorum yapın herkes okusun.

 

İlginizi Çekebilir

Demet Akalın Survivor 2024’te jüri

Survivor 2024 birleşme partisi izle, demet Akalın yarışmada jüri üyesi. Demet Akalın Dominik’e gitti Survivord …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting