Ana Sayfa / Kadınca / Burçların en fedakarları

Burçların en fedakarları

Burçlar her zaman ilgi çekmiştir. bazı burçlar bencilken bazı burçlar da fedakardır. İşte ilişkilerinde fedakar olan burçlar ve özellikleri. 

Fedakar burçlar hangileri sorusu sık sık sorulur. kadın erkek ilişkilerinde özellikle kadınlar burçlara ilgi duyar ve burcuna göre bir ilişki ister. Bazı burçlar diğer burçlara göre daha fedakardır ilişkilerinde.Çok fedakar ve dost canlısı biri olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Belki de burcunuz farklı şeyler söylüyordur. İşte en fedakar burçlar…

BURÇLAR VE FEDAKAR BURÇLAR
Bazıları sadece kendini düşünür ve etrafına pek önem vermez, bazıları ise kendinden çok başkasını düşünür. Belki siz de çok fedakarsınızdır? Burcunuzun söylediklerine bakarak bunu öğrenebilirsiniz.

YENGEÇLER
Yengeçler için aile her şeyden önce gelir. Sadece aile değil başka insanlar için fedakarlık yapmaktan geri durmaz, kendilerinden çok başkalarını düşünürler.Başkaları gerekli yerde fedakârlık yapmadığı zaman da çok üzülürler.
ASLANLAR
Cömertliğiyle nam salan Aslanlar, borç vermekten hatta kefil olmaktan geri adım atmaz. Talep etmekten hoşlanmaz, talep edenlerin de isteklerini geri çevirmez. İş başa düşünce de yardım istemek yerine kendi işlerini kendileri halletmeye çalışırlar.
BALIK
Yardımseverlik onlar için hayat felsefesidir. Solmuş bir bitki görseler sularlar, aç bir hayvan görseler doyururlar. Yardıma muhtaç insan gördüklerinde de ihtiyaçlarını karşılamadan rahatlayamazlar.
BAŞAK
Nerede yardıma muhtaç birini görse gider, yarım eder. Hasta birini görse ilaçlarını içirir. Yolda yaşlı birini görse elinden tutar karşıdan karşıya geçirir. Onlar için kendi ihtiyaçları değil muhtaçların ihtiyaçları önceliklidir.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting