Ana Sayfa / İlginç / Sıkışan yüzük nasıl çıkar?

Sıkışan yüzük nasıl çıkar?

Plastik bant ve cımbız sizi büyük bir dertten kurtarabilir. Evet sıkışmış yüzük parmağımızda bir süre sonra acıya neden olur. peki parmakta sıkışan yüzük nasıl kolayca çıkar diye sorabilirsiniz. 

Bazen yüzük elimizin şişmesi, uzun süre takılı kalması nedeniyle sıkışır ve bize acı verir. sıkışmış yüzüğü çıkarmanın birçok yolu var ancak en kolay ve acısız sıkışmış yüzüğü çıkarmanın yolu bant ve cımbızdır. Peki parmakta sıkışan yüzük bant ve cımbızla nasıl çıkarılır kolayca?

Parmağa sıkışan yüzük sorunundan kurtulmak için pratik bir yönteme sahipsiniz. Sadece lastik bant ve cımbız bu sorundan kurtulmanız için yeterli.
Parmağınız şişip yüzük parmağınıza sıkıştığında kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Ancak çok pratik bir yolla bu sorundan kurtulabilirsiniz.

PLASTİK BANT VE CIMBIZ YETERLİ
Lastik bandı parmağınızın orta boğumundan başlayarak yüzüğe kadar sıkı şekilde sarın. Sardıktan sonra lastik bandın ucunu cımbız yardımı ile yüzüğün altından geçirin. Yüzüğün altından geçirdiğiniz lastik ucu tutup ters yönde çevirin. Lastiği sardığınız işlemin tam tersini yapın. Yüzük lastikle beraber kolayca olduğu yerden çıkıp parmaktan kurtulacaktır.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Sınırsız Hosting