Ana Sayfa / İlginç / Bursaspor-Fenerbahçe maç sonucu 1-1

Bursaspor-Fenerbahçe maç sonucu 1-1

Bursaspor-Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti sorusunun yanıtı. Fenerbahçe bursaspor deplasmanında rakibiyle 1-1 kaldı. Bursaspor-Fenerbahçe maçının sonucu golleri ve geniş özeti. Bursaspor Fenerbahçe maçı ile Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig 18. hafta devam ediyor. Kritik maçın canlı yayın anlatımı ‘Skor’ farkıyla sizlerle… Ayrıca Bursaspor Fenerbahçe canlı izle bağlantısı da haberimizin içerisinde yer alıyor. Fenerbahçe Soldado’nun 20. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Bursaspor Aytaç Kara’nın 89. dakikadaki golüyle skoru 1-1’e getirdi.

Fenerbahçe süper Lig’in ikinci yarısına da puan kaybıyla başladı ve bursaspor ile 1-1 kaldı deplasmanda. Bursaspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 18. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 20.00’de başlayan karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor.

BeIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanan mücadeleyi ‘Skor’ sayfalarından dakika dakika takip edebilirsiniz. Ayrıca Bursaspor Fenerbahçe maçı canlı izle bağlantısı da haberimizin içerisinde yer alıyor.

Ligin ilk yarısında gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, 2019 yılındaki ilk resmi maçında da Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 yenildi.

Öte yandan Galatasaray maçında rakibine tokat attığı için 7 maç ceza alan Jailson ile sezon başında kadro dışı bırakılan Nabil Dirar da 5 ay sonra takımdaki yerini aldı.

İLK 11’LER,

BURSASPOR: Muhammed, Umut, Chedjou, Ertuğrul, Barış, Badji, Aytaç, Tunay, Latovlevici, Saivet, Umut Nayir

Teknik Direktör: Samet Aybaba

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Topal, Ekici, Dirar, Ayew, Soldado

Teknik Direktör: Ersun Yanal

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting