Ana Sayfa / Spor / Cacnlı Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı izle

Cacnlı Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı izle

Fenerbahçe’nin bu akşamki Trnava maçı saat kaçta hangi kanalda canlı bilgisi. Canlı maç izle. Fenerbahçe, Konferans Ligi gruplarındaki son maçında Spartak Trnava’yı konuk ediyor. Fenerbahçe, Trnava’yı yenmesi halinde gruptan çıkacak, skora göre liderlik ihtimali de var. Sarı lacivertlilerin muhtemel 11’i…

Canlı Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı saat kaçta canlı yayın kanalı hangisi bilgisi. Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı için geri sayım başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Spartak Trnava engelini geçip gruptan lider çıkmak istiyor. Karşılaşmaya televizyon ekranlarından takip edecek taraftarlar, Fenerbahçe – Spartak Trnava maçının tarihini ve saatini mercek altına aldı. Peki, “Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak?” İşte Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı hakkında tüm merak edilen soruların yanıtı…

FENERBAHÇE – SPARTAK TRNAVA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı 14 Aralık Perşembe günü TSİ 20:45’te başlayacak.

FENERBAHÇE GALİP GELECEK

Fenerbahçe, Konferans Ligi H Grubu son maçında Spartak Trnava’yı ağırlıyor.

Gruba 3’te 3 ile başlayıp üst üste Ludogorets ve Nordsjaelland yenilgilerini yaşayan, gol averajında da eksiye gerileyen temsilcimiz adeta sırat köprüsünde.

Temsilcimize, duruma göre beraberlik de yetebilir, hatta yenilgi halinde bile gruptan çıkma ihtimali bulunuyor. Ancak Fenerbahçe, işini şansa bırakmayıp kazanmak istiyor. Galibiyet halinde liderlik ihtimali de bulunuyor.

FENERBAHÇE – SPARTAK TRNAVA MAÇI HANGİ KANALDA?

Zor mücadele Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DZEKO DİNLENDİRİLECEK

Temsilcimizin sahaya, diğer karşılaşmalara göre daha az rotasyonlu bir kadroyla çıkması bekleniyor.

UEFA listesinde yer almayan isimlerin yanı sıra Becao ve Zajc
forma giyemeyecek. Serdar Aziz de kulübede olacak. Forvette Dzeko yerine Batshuayi’nin oynaması, savunmada Alexander Djiku-Jayden Oosterwolde ikilisinin görev alması bekleniyor.

Crespo’nun da dinlendirileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe, S.Trnava’yı deplasmanda 2-1 yenmişti.

  • Muhtemel 11’ler:
  • Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Batshuayi.
  • Spartak Trnava: Takac, Kostrna, Kosa, Djuric, Mikovic, Prochazka, Bainovic, Bernat, Stefanik, Ofori, Duris.

LİDERLİK 600 BİN EURO

Sarı-lacivertliler bu sezon Konferans Ligi’nde şimdiye kadar 5.7 milyon Euro (178.8 milyon TL) gelir elde etti. Fenerbahçe bugün oynayacağı Spartak Trnava maçını kazanırsa 500 bin Euro (15 milyon 680 bin TL) daha kazanacak.

Grubunu lider bitirmesi halinde ise 600 bin Euro (18 milyon 816 bin TL) son 16 turu primini kasasına koyacak.

OLASI SENARYOLAR

  1. Fenerbahçe kazanır: Temsilcimiz gruptan çıkar. Gruptaki sıralamamız Ludogorets-Nordsjaelland maçının sonucuna göre belli olur.
  2. Fenerbahçe berabere kalır: Ludogorets-Nordsjaelland maçı berabere biterse temsilcimiz elenir. Nordsjaelland kazanırsa Fenerbahçe grup ikincisi olur. Ludogodets kazanırsa Kanarya elenir.
  3. Fenerbahçe yenilir: Ludogorets ile ikili averajımız eşit. Gol averajında bir gol gerideyiz. Fenerbahçe tek farklı yenilir, Ludogorets üç farklı kaybederse temsilcimiz gruptan çıkacak.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting