Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe-Galatasaray derbi 24 Aralık’ta

Fenerbahçe-Galatasaray derbi 24 Aralık’ta

Fener-GB derbi maçı ertelendi mi yoksa, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 24 Aralık oynanacak mı TFF açıklama yapı. Türkiye 24 Aralık’taki Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçına kilitlendi. Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası ertelenen tüm liglerin 19 Aralık Salı günü başlayacağını duyuran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu hafta oynanmayan 16. hafta maçlarının ise 10 Ocak’ta oynanacağını söyledi. Bu kararla birlikte 24 Aralık’ta oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin de tarihi değişmemiş oldu.

Canlı FB-GS derbi izle 24 Aralık tarihinde. Fenerbahçe ile Galatasaray 24 Aralık’ta dev derbide karşı karşıya geliyor. FB-GS derbisinin hakemi ise Halil Umut meler mi olacak;? Dünyanın merakla beklediği Fenerbhaçe-Galatasaray maçını Türk hakem yerine yabancı hakemlerin yönetmesi bekleniyor. TFF hakemlerinin son olaydan sonra doğru karar veremeyecekleri ve GS lehine tutum sergileyecekleri şimdiden konuşuluyor. Türkiye’de futbolu hakemler yönlendirecek iddiaları ise futbolun ne hale geldiğini gösteriyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e saldırması ile ilgili basın toplantısında konuştu. Ertelenen Liglerin 19 Aralık Salı günü tekrar başlayacağını ifade eden Büyükekşi, bu hafta oynanmayan maçların ise 10 Ocak 2024’te oynanacağını söyledi. Böylece 24 Aralık’ta oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin tarihi değişmedi.

19 ARALIK’TA LİGLER YENİDEN BAŞLIYOR

Büyükekşi toplantıda, “Tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelenmesi kararını almıştık. Bugün aldığımız kararla 19 Aralık Salı günü tüm ligler yeniden başlayacak” dedi.

ERTELENEN MAÇLAR 10 OCAK’TA

Büyükekşi ayrıca, ertelenen 16. hafta maçlarının 10 Ocak haftasında oynanacağını da sözlerine ekleyip, “Alt liglerdeki maçların programı da internet sayfamızda yayınlanacak. Lig, gelecek hafta normal programında devam edecek” ifadesini kullandı.

DERBİ TARİHİ DEĞİŞMEDİ

Büyükekşi, liglerde bu hafta sonunda oynaması gereken maçların 10 Ocak’a ertelendiğini söyledi. Bu hafta yapılması gereken maçlar 10 Ocak’a ertelenirken, 19 Aralık’tan itibaren ligin 17. hafta maçları oynanacak. Bu kararla ligin 18. haftasındaki Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin tarihi değişmedi.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting