Ana Sayfa / Kadınca / Çağan İzgi neci, nereli ve kim?

Çağan İzgi neci, nereli ve kim?

Çağan İzgi aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Tunç Soyer’e damat olmaya hazırlanan Çağan İzgi ne zaman evleniyor. Duygu Soyer neci, nereli ve kim? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer Çağan İzgi ile ne zaman nerede evlenecek bilgileri. Son zamanlarda adını sürekli duyduğumuz isimlerden biri olan Çağan İzgi hakkında merak edilenler var. Vatandaşlar ise arama motorlarında Çağan İzgi kimdir? Kaç yaşında, nereli? Çağan İzgi mesleği nedir, ne iş yapıyor? sorularına yanıt arıyor.

Çağan İzgi kaç doğumlu, nereli ve uygu Soyer ile ne zaman evleniyor bilgileri. Çağan İzgi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e damat oluyor. Gündemde yer alan isimler arasında olan Çağan İzgi’nin kim olduğu ve hayatı merak edilenler arasında yer aldı. İsmiyle sıklıkla karşılaştığımız Çağan İzgi kimdir? Kaç yaşında, nereli? Çağan İzgi mesleği nedir, ne iş yapıyor?

ÇAĞAN İZGİ KİMDİR?

Çağan İzgi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı olan Duygu Soyer ile evlenecektir. 30 Eylül’de çift dünya evine girecek. Tunç ve Neptün Soyer’in balerin kızı olan Duygu Soyer’in sevgilisi olan Çağan İzgi, başarılı isim Ergun İzgi’nin oğludur.İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Mimarlık bölümünde eğitimini tamamladı. Lise eğitimini ise Izmir Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

ÇAĞAN İZGİ MESLEĞİ NEDİR?

Çağan İzgi’nin mesleği mimarlıktır. Başarılı isim instagramda “@caganizgi” kullanıcı adı ile yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Nurcan Meral Özel neci, nereli ve kim?

Nurcan Meral Özel aslen nereli, eğitimi, yaşı, meleği bilgileri. Yeni Kandilli müdürü  Prof. Dr. Nurcan …

Sınırsız Hosting