Ana Sayfa / Kadınca / Çağla Altunkaya neci. kim, nereli?

Çağla Altunkaya neci. kim, nereli?

Acun’un yeni sevgilisi Çağla Altunkaya, nereli, yaşı, neci ve kimdiri merak ediliyor. Acun Ilıcalı’nın Çağla Altunkaya ile evlilik hazırlığı yaptığı öne sürülürken kim bu kız Acun’un genç sevgilisi kim diye de merak ediliyor. Super Bowl’da Acun Ilıcalı ile görüntülenen Çağla Altunkaya magazin gündemine geldi. Peki Çağla Altunkaya kimdir? Çağla Altunkaya kaç yaşında, mesleği ne?

Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı ile birlikte olmaya başladı ve bir anda Türkiye’nin en çok aranan ve takip edilen kızlarından biri oldu. Acun Ilıcalı’nın genç yeni sevgilisi ile çok mutlu olduğu ve bu kez evliliğinin daha uzun süreceği öne sürülüyor. peki kimdir bu Çağla Altunkaya, nereli, yaşı ve eğitimi.

ÇAĞLA ALTUNKAYA YAŞI, EĞİTİMİ MEMLEKETİ

Acun Ilıcalı bir süredir adının anıldığı Çağla Altunkaya ile Super Bowl’da görüntülendi. Ilıcalı ile Çağla Altunkaya’nın fotoğrafı ünlü sunucu Martha Stewart’ın paylaşımı ile ortaya çıktı. Ünlü sunucunun Amerikan futbolu müsabakası sırasında çektiği bir fotoğrafta Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya’nın finali baş başa izlemeye gittiği görülüyor. İşte Çağla Altunkaya hakkında merak edilenler…

ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

20 yaşında olan Çağla Ayça Altunkaya’nın Yalova’da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtildi. Çağla Ayça Altunkaya’nın hayatı hakkında çok fazla detay bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting