Ana Sayfa / Yaşam / Cameron Burrell öldü

Cameron Burrell öldü

Rekortmen koşucu Cameron Burrell 26 yaşında öldü. Olimpiyat şampiyonu atlet Leroy Burrell’ın oğlu rekortmen koşucu Cameron Burrell, 26 yaşında hayatını kaybetti. Burrell aynı zamanda efsane koşucu Carl Lewis’in vaftiz oğluydu. 

Cameron Burrell öldü. Cameron Burrell neci, kim ve nereli bilgileri. Ünlü atlet Cameron Burrell 26 yaşında hayatını kaybetti. Olimpiyat şampiyonu sprinter Leroy Burrell’ın oğlu olan Cameron, aynı zamanda efsane isim Carl Lewis‘in de vaftiz oğluydu. Cameron Burrell yaptığı açıklamada “Aile olarak oğlumuzu kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dedi.

Haberglobal’de yer alan habere göre, Houston Üniversitesi’nin twitter hesabından yapılan açıklamada da “Cameron’ın beklenmedik kaybıyla yıkıldık. Ailesine, sevenlerine başsağılığı diliyoruz” denildi.

ATLETİZM DÜNYASI ŞOKTA

Cameron 2018’de NCAA’de şampiyon olmuştu. NCAA 4*100 rekorunu da elinde bulunduran atlet, Houston Üniversitesi için koşuyordu. Babası da aynı üniversitede baş koç olarak görev yapıyor. Cameron’ın annesi Michelle Finn-Burrell de olimpiyat şampiyonluğu sahibi.  Genç atletin ölüm nedeni resmen açıklanmadı. TMZ’nin elde ettiği bilgilere göre tıbbi kayıtlarda Cameron’ın otoparkta öldüğü yazıyor. Houston Sport Departmanı’nda yetişen Cameron, alanının en başarılı isimlerinden biri olmuştu.  26 yaşındaki sporcu, diğer iki kardeşi gibi ailesiyle birlikte yaşıyordu.

İlginizi Çekebilir

Neşet Turan öldü (Neşet Turan neci, kim ve nereli)

Neşet Turan öldü. Fenomen Neşet turan hayatını kaybetti. Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek giderken Aksaray’da kara yolunda …

Sınırsız Hosting