Ana Sayfa / Yaşam / Emre Erciş aslen nereli, neci, yaşı, kim?

Emre Erciş aslen nereli, neci, yaşı, kim?

Emre Erciş, nereli, neci ve kim, yaşı. Gazeteci Emre Erciş’i kim ya da kimler vurdu, azmettirici kim çıktı sorusu. İstanbul’da ayaklarından vurulan Emre Erciş, görüşü, siyasi duruşu ve neden saldırıya uğradı bilgileri. Gazeteci Emre Erciş, evine yakın bir bölgede silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar tarafından iki el ateş edilen Erciş ayaklarından yaralandı

Gazeteci Emre Erciş aslen nereli, kaç yaşında, nerede çalışıyor ve kimdir soruları. Emre Erciş’i kim ya da kimler vurdurttu. Emre Erciş’e silahlı saldırı sorumluları kim sorusu. emre Erciş, sosyal medya hesapları, nasıl bir gazeteci ve kimdiri.

İSTANBUL’DA GAZETECİYE KURŞUN SIKTILAR

Gazeteci Emre Erciş evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafında silahlı saldırıya uğradı.

Silivrikapı’da bulunan evinin önünde saldırıya uğrayan Erciş’in İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında Fatih Silivrikapı’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; gazeteci Emre Erciş evinin önünde motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda Erciş, bacağından yaralandı.

Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Erciş’in İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

EMRE ERCİŞ’İ KİM VURDU

Emre Erciş gazetecidir.

İstanbul’da dünyaya geldiği öğrenilen Emre Erciş sosyal medya yorumları ile ve haber yorumları yapan bağımsız bir gazetecidir.

Siyasiler ile ilgili yaptığı yorumlarda bulunan Erciş saldırıya uğramadan önce organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden paylaşımlarda da bulunmuştu.

EMRE ERCİŞ HANGİ OLAYLARI AÇIĞA ÇIKARMIŞTI

Gazeteci Emre Erciş avukatı Harun Akdere, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Müvekkil Emre Erciş ile yaptığım görüşmede ikametine yakın bölgede silahlı saldırıya uğradığı, kendisinin iki kez bacak bölgesine ateş edildiği; ayaklarından yaralandığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğun öğrenmiş bulunmaktayım. Hukuki sürecin takipçisi olacağız.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting