Ana Sayfa / Gündem / Can Dündar’ın kellesine ödül kondu

Can Dündar’ın kellesine ödül kondu

Almanya’da Alman istihbaratı tarafından korunan Can Dündar için başına ödül kondu. Can Dündar FETÖ gri listesine alında yakalayan ya da ihbar edene büyük ödül var.

Can Dündar’ın kellesine 5 yüz bin lira ödül kondu. FETÖ gri listesine Can Dündar da eklendi. Uzun bir süredir yurt dışında yaşayan Can Dündar, İçişleri Bakanlığı tarafından ‘terör sebebi ile arananlar’ listesine ‘gri’ kategoriden eklendi. Gri listedeki aranan kişiler için 500 bin TL’ye kadar ödül veriliyor.

Can Dündar, İçişleri Bakanlığı’nca ‘terör sebebiyle arananlar’ listesine ‘gri’ kategoriden eklendi. Dündar’ın ‘FETÖ/PYD Terör Örgütü’nden arandığı kaydedildi. Gri listedeki arananlar için 500 bin TL’ye kadar ödül verileceği aktarıldı.

İstanbul 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Dündar, 2015 yılında yayımlanan MİT tırları haberi sebebi ile ikinci yargılamada 27 yıl altı ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Dündar’ın aynı zamanada mal varlıklarına da el konmuştu.

Dündar’ın en son eylül ayında bir videoda kullandığı ifadeler sebebi ile hakkında ‘cumhurbaşkanına hakaret’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçundan resen soruşturma başlatılmıştı.

İçişleri Bakanlığı, Dündar’ı ‘gri’ kategoride ‘en çok arananlar’ listesine ekledi.

197629.jpg

YURT DIŞINDA YAŞIYOR

2016 yılında yargılama sürecinde silahlı saldırıya uğrayan Dündar, yurt dışında yaşıyor.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting