Ana Sayfa / Genel / Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı

Ankara’da öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı sinan Ateş kimdir, nereli,yaşı ve hangi okul mezunu soruları. Sinan Ateş’ikim öldürdü neden arkasındaki sır ne soruları. Ankara’da siyasi cinayet mi?

Ülkü OCakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti ve arkasındaki sır ne? Sinan Ateş’i kim ya da kimler öldürdü neden soruları. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, cuma namazı sonrası Ankara’nın Çukurambar semtinde motosikletli bir kişinin saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çukurambar semtinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş(38), motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

ÖZEL HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan Ateş, daha sonra özel hastaneye kaldırıldı. Ateş, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ateş’in cenazesi, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BURSA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Sinan Ateş’in cenazesinin yarın memleketi Bursa’da toprağa verileceği öğrenildi.

1 KİŞİ YARALANDI
Öte yandan saldırı sırasında Ateş’in yakınında bulunan Selman Bozkurt da omzundan yaralandı. Bozkurt’a ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

SELMAN BOZKURT YARALANDI

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş

Doç. Dr. Sinan Ateş ve yanındaki arkadaşı Selman Bozkurt, sokaktan motosikletle geçen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.

Eski MHP Milletvekili olan ve şu anda DP’de siyaset yapan Cemal Enginyurt da sosyal medya hesabından Ateş’le ilgili paylaşımda bulundu. Enginyurt, “Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş kardeşim, Hain ve kahpece bir pusuyla şehit edilmiştir. Katillerin Allah belasını versin. Ruhu şad, Mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.

SİNAN ATEŞ NERELİ NECİ VE KİM?

Sinan Ateş hangi dönem ülkü ocakları genel başkanlığı yaptı kimdir soruları.

Alınan bilgiye göre, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı akademisyen Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda Sinan Ateş başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, Selman Bozkurt da omzundan yara aldı.

das.jpg

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından kalp masajı yapılan Ateş’in, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

SİNAN ATEŞ KİMDİR?

1984 yılında Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde doğan Sinan Ateş, ilk, ortaokul ve liseyi Bursa’da okudu.

Lisans eğitimini 2002-2006 yılları arasında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise 2007-2009 yılları arasında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı.

301220221525225136732.webp

2010-2018 yılları arasında Doktora – Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü’nde doktora yaptı. Bursa Ülkü Ocakları Ortaöğretimden yetişti.

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting