Ana Sayfa / Spor / Canlı Antalyaspor-Fenerbahçe izle

Canlı Antalyaspor-Fenerbahçe izle

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı canlı izle saat kaçta. Fenebahçe’nin Antalya 11’i belli oldu. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında bu akşam Antalyaspor ile deplasmanda kritik bir mücadeleye çıkacak. Süper Lig’de geride kalan 23 haftada 60 puan toplayan Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında galibiyet almak ve zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek. Mücadele öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11’i belli oldu. Peki, Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Canlı maç izle Antalyaspor-Fenerbahçe. Fenerbahçe, Antalya deplasmanında işte kadrolar. Süper Lig’in 24. haftasına lider giren Fenerbahçe, bugün deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak.

Trabzonspor karşısında alınan 3-2’lik yenilginin ardından çıktığı 12 lig maçında 9 galibiyet ve 3 beraberlik alan İsmail Kartal’ın öğrencileri, son 2 maçında rakiplerine puan vermedi.

Sergen Yalçın yönetimindeki kırmızı-beyazlı Akdeniz ekibi de 24 Aralık’ta Adana Demirspor’a 2-1 kaybettikten sonra (2024’te oynadığı) 6 maçta da mağlubiyet yaşamadı; 2 galibiyet 1 beraberlik aldı.

OOSTERWOLDE DÖNÜYOR

Sarı lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Fred ve Afrika Kupası’nda bulunan Osayi-Samuel dışında eksik yok.

Ancak hazır durumda olmayan Becao ve Miha Zajc kadroda yer almayacak. Gribal enfeksiyon geçirdikten sonra iyileşen Ferdi’nin ilk 11’deki yerini alması bekleniyor. Oosterwolde ceza sonrası 11’e dönüp Djiku ile birlikte stoper tandemini oluşturacak.

ANTALYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında bu akşam deplasmanda Bitexen Antalyaspor’la karşılaşacak.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Karşılaşma Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Ceza sınırında olan Djiku ve Batshuayi kart görmeleri durumunda Alanya maçında oynayamayacak.

ÇAĞLAR İÇİN İLKLERİN MAÇI

Bugünkü maçın Çağlar Söyüncü için önemi büyük. Fenerbahçe’nin yedek kulübesinde başlayacak yeni transferi süre alırsa, sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıkmış olacak.

Avrupa’ya altyapısından yetiştiği Altınordu’dan giden (Temmuz 2016 / Freiburg) Çağlar, İsmail Kartal’ın şans vermesi durumunda kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında oynayacak.

GÖZLER DZEKO’DA

Edin Dzeko ligde 4 maçtır gol atamıyor. 16 golle krallık yarışında zirvede bulunan Bosnalı forvet, 7-1 kazanılan Konyaspor mücadelesinde hat-trick yaptıktan sonra sessizliğe büründü. Kanarya, Dzeko’nun suskun olduğu 4 maçta İrfan Can Kahveci (2), Cengiz Ünder (2) ve Batshuayi ile 5 gol buldu.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın sahaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor;

Livakovic, Mert, Bonucci, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

FENERBAHÇE AVERAJLA LİDER

Ligde 23 maçta 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 60 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, averaj farkıyla Galatasaray’ın önünde lider durumda bulunuyor.

Trabzonspor karşısında alınan 3-2’lik yenilginin ardından çıktığı 12 lig maçında 9 galibiyet ve 3 beraberlik alan İsmail Kartal’ın öğrencileri, son 2 maçında rakiplerine puan vermedi.

  • Muhtemel 11’ler
  • Antalyaspor: Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Larsson, Safuri, Saric, Bytyqi, Buksa.
  • Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting