Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Sivasspor izle

Canlı Fenerbahçe-Sivasspor izle

Fenerbahçe-Sivasspor canlı maçı saati. 7 Kasım Pazartesi canlı maçlar.  Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Canlı Fenerbahçe-Sivasspor maçı izle kanalı maçın başlama saatri.Ülker Stadyumu’ndaki karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ligde geride kalan 12 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayan Sivas temsilcisi, 10 puan topladı.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Fenerbahçe maçı öncesi Leke James, Uğur Çiftçi ve Murat Paluli’nin sakatlığı bulunuyor.

FENERBAHÇE DURDURULAMIYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğunu korurken gol yollarındaki isimlerin performansı dikkat çekti. Sarı-Lacivertli ekip, bu sezon çıktığı 23 resmi karşılaşmada rakip fileleri 56 kez havalandırırken 2.4’lük gol ortalaması yakaladı.

Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğuna yerleşen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de Rennes, Dinamo Kiev ve AEK Larnaca’nın bulunduğu grupta 6 maç sonunda yenilgi almayarak grup etabını zirvede tamamladı. Teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde oynadığı futbolla taraftarının yüzünün güldüren Sarı-Lacivertli ekip, kendisine ait rekorları bir bir yenileyerek yoluna devam ediyor.

Jorge Jesus yönetiminde hücum anlamında bambaşka bir tablo sergileyen Fenerbahçe, lig ve Avrupa’da 23 resmi maçta rakip filelere tam 56 gol gönderdi. Süper Lig’de oynadığı 11 müsabakada 34 gol kaydeden Sarı-Lacivertliler, Avrupa Ligi’nde de 22 kez gol sevinci yaşadı. Kanarya, grup etabında oynadığı 6 maçta 13 gol atarak Avrupa’da isminden söz ettirdi. Sarı-Lacivertliler resmi maçlarda 2.4’lük gol ortalaması tutturarak Avrupa’nın en golcü ekipleri arasında yer aldı.

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetiminde yeni rekorların da altına imza atıyor. Süper Lig’de 11 maçta 34 gol atan Sarı-Lacivertli takım, 1959-60 sezonundan sonra en gollü sezon açılışını yaptı, lig rekorunu korudu. Süper Lig’de bu sezon Kadıköy’de 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alan Kanarya, Mustafa Denizli ve Veselinovic dönemlerinden sonra en iyi iç saha sezon başlangıcını yaptı. Resmi maçlarda 29 Ağustos’tan beri kaybetmeyen Jesus’un ekibi 67 günde çıktığı 17 maçta 13 galibiyet 4 beraberlik aldı.

Süper Lig’de yakaladığı formu Avrupa’ya da taşıyan Sarı-Lacivertli ekip, ilk kez bir Avrupa kupası grubunu yenilgisiz bitirdi. Artur Zico’ya ait en yüksek Avrupa grup puan rekorunu da Jorge Jesus’un ekibi yeniledi. Ayrıca Avrupa Ligi’nde son 10 maçta kaybetmeyen Jesus’un öğrencileri, kulüp tarihinin Avrupa’daki en uzun yenilmezlik serisini yakaladı. Jorge Jesus böylece kulüp tarihinde Avrupa’da bu rekoru kıran ilk hoca oldu.

Sarı-Lacivertli ekip, Dünya Kupası için verilecek sezon arasına kadar ligde 2’de 2 yapmayı hedefliyor. Portekizli teknik adam, 9 Mart’ta oynayacağı son 16 maçına kadar ligde maksimum puanı toplayarak yarıştıkları tüm kulvarlarda zirvedeki yerini korumayı amaçlayacak.

SİVASSPOR 3 PUAN İÇİN GELİYOR

Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ‘ye karşı kariyerinde 12 farklı takımla çıktığı 43 maçta 11 galibiyet sevinci yaşarken, Yiğido son dönemde güçlü rakibine karşı büyük üstünlük kurmuş durumda… Sivas, Fener’e ligde en son 15 Mart 2019’da kaybederken, daha sonraki 6 mücadeleden 3 beraberlik ve 3 galibiyetle ayrıldı. Hatta Çalımbay’ın öğrencileri, 2020-21 sezonunun bitimine 2 hafta kala Kadıköy’de Kanarya’yı 2-1 yenerek, rakibini adeta şampiyonluktan etmişti

İlginizi Çekebilir

Ipswich Town, Premier Lig’de

İngiltere Premier Lig’de tam 22 yıl sonra Ipswich Town yükseldi. İngiltere Championship’te sezonu ikinci sırada …

Sınırsız Hosting