Ana Sayfa / Spor / Canlı Trabzonspor-Konyaspor izle

Canlı Trabzonspor-Konyaspor izle

Trabzonspor-Konyaspor canlı maçı izle. Arabam.com Konyaspor, Trabzon deplasmanında şov peşinde.

Canlı Tranzon-Konya maçı izle kanalı. Trabzonspor-Konyaspor canlı maç kaç kaç biter sorusu.Süper Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Trabzonspor, sahasında Arabam.com Konyaspor’u ağırlayacak. Ligde henüz evinde kaybetmeyen Fırtına, sahadan galip ayrılarak yenilmezlik serisini sürdürmek ve puan tablosunda üst sıralara tırmanmak istiyor.

Süper Toto Süper Lig 13.hafta karşılaşmalarında Trabzonspor sahasında Arabam.com Konyaspor’u ağırlayacak. Saat 20.00’de Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda başlayacak olan mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Zorbay Küçük’ün yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Ligde geride kalan 12 haftada evinde mağlubiyeti görmeyen Fırtına, Konyaspor galibiyetiyle serisini devam ettirmek istiyor. Geçen haftayı bay geçen Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde 2 mücadeleye çıktı. Sırbistan’da Kızılyıldız takımına mağlup olan Bordo-Mavililer, grubun son maçında sahasında Macar ekibi Ferencvaros’u 1-0 mağlup etmişti. Kendi sahasında bileği bükülmeyen Fırtına, en son kendi evinde 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 mağlup olmuştu. 30 maçtır evinde kaybetmeyen Bordo-Mavililer 608 günlük sürede hiç yenilmedi. Söz konusu maçlarda 19 galibiyet, 11 beraberlik aldı.

İki takım bugünkü karşılaşmayla beraber Spor Toto Süper Lig’de 43.kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 42 maçta Fırtına’nın 21-10 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 10 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor, 66 kez fileleri havalandırdı ve kalesinde 48 gol gördü. Fırtına 11 maçta topladığı 21 puanla ligde 6.sırada yer alırken rakibi Konyaspor 12 maçta 20 puan elde ederek 7.sırada yer alıyor. Bordo-Mavililerde Edin Visca, Dorukhan Toköz, Bruno Peres, Serkan Asan sakatlıkları sebebiyle, Yusuf Yazıcı ve Eren Elmalı cezaları sebebiyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

AVCI’DAN KONYA’YA 15 YILLIK SERİ

Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının başında görev yaptığı son 20 lig maçında rakibi Konyaspor’a karşı mağlup olmadı. Avcı, Bordo-Mavililerin başındayken 4 kere karşılaştığı Konyaspor’a karşı 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Şampiyonluk mücadelesinde ligde karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Konyaspor’un oynadığı maçlarda Fırtına deplasmanda beraberlik kendi evinde galibiyet almıştı. Tecrübeli teknik adam 1 Ekim 2007’de Başakşehir’in başında bulunduğu dönemde rakibine 3-2 mağlup olurken, söz konusu dönemden sonra oynanan 20 lig maçında 12 galibiyet ve 8 beraberlik aldı.

6avci15.jpg

TRABZON’DA HEDEF YERLİ TRANSFERİ

Trabzonspor’un devre arasındaki transfer planı belli oldu. Bordo-Mavililerde yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle Ocak ayında tamamen yerli oyunculara yönelecek. Sağ bek ve sağ kanatta rotasyon problemi yaşayan Fırtına’nın önceliği bu mevkiler. Sezon başında sakatlanan Visca ve Dorukhan’ın sakatlıkları nedeniyle problem yaşayan teknik direktör Avcı, özellikle sağ kanatta oluşan soruna bir çözüm bulamadı. Ocak ayı transferini bu doğrultuda gerçekleştirecek olan Trabzonspor, sağ tarafa Alanyaspor’dan Efecan Karaca ve Kayserispor’dan Onur Bulut’u transfer etmeyi düşünüyor. Sol bek için de Beşiktaş’tan Glasgow Rangers’a giden Rıdvan Yılmaz’ın da şartları araştırılıyor.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting