Ana Sayfa / Spor / Canlı Fenerbahçe-Trabzonspor izle

Canlı Fenerbahçe-Trabzonspor izle

Fenerbahçe-Trabzonspor canlı maçı Cumartesi saat kaçta bilgisi. Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Zorbay Küçük düdük çalacak.

Canlı Fenerbahçe-Trabzonspor maçız kaç kaç biter, maçın hakemi kim? Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi 4 kasım cumartesi saat kaçta maçın kadroları. Süper Lig’de 11. haftanın merakla beklenen maçında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Zorlu mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek.

TÜM HAKEMLER DİJİTAL ATAMAYLA BELİRLENDİ
MHK’den atamaya ilişkin yapılan açıklamada, “MHK’den yapılan açıklamada, “Trendyol Süper Lig’in 11. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir.” ifadeleri kullanıldı.
Trendyol Süper Lig 11’inci hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele Bein Sports ekranlarında yayımlanacak. İsmail Kartal önderliğinde 19’da 19 giden Fenerbahçe, bir haftada Djiku, Becao ve Fred sakatlığıyla sarsıldı. Stoperde tek seçeneği kalan Fenerbahçe ile sezona sallantılı başlayan ve daha sonra teknik direktör değişikliğine gidip takıma yeniden Abdullah Avcı’yı getiren Trabzon ekibi, kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçı hakemi ve muhtemel 11’ler, maç saatine kadar sıklıkla konuşulacak. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, hangi gün soruları yanıt arıyor. Süper Lig’in en çekişmeleri mücadeleleri arasında yer alan derbi için iki takım hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçe son bir haftada ilk 11’inden 3 oyuncuyu sakatlığa kurban verirken, Trabzonspor Abdullah Avcı ile daha istikrarlı bir performans sergilemek istiyor.
FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Trendyol Süper Lig 11’inci hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Trabzonspor, 4 Kasım 2023 saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.
FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
Mücadele Bein Sports ekranlarından yayımlanacak.

SAKATLIK LİSTESİ KABARIYOR
19’da 19 yaparak mükemmerl başlangıcına devam eden Fenerbahçe’de sakat listesi iyice kabardı. Sezon başından beri Lincoln ve Luan Peres’den yararlanamayan Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Joshua King, Alexander Djiku, Rodrigo Becao ve Fred forma giyemeyecek.
Trabzonspor’daysa Mislav Orsic, Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Anastasios Bakasetas’ın sakatlıkları devam ediyor.
FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Rayyan Baniya, Batista Mendy, Eren Elmalı, Stefano Denswil, Mehmet Can Aydın, Berat Özdemir, Edin Visca, Trezeguet, Abdülkadir Ömür, Paul Onuachu
Süper Lig’in 11. haftasında görev yapacak hakemler şöyle:

3 Kasım Cuma

20.00: Galatasaray – Kasımpaşa: Arda Kardeşler

4 Kasım Cumartesi

13.30: İstanbulspor – Pendikspor: Murat Erdoğan

16.00: Samsunspor – Hatayspor: Halil Umut Meler

19.00: Fenerbahçe – Trabzonspor: Zorbay Küçük

5 Kasım Pazar

13.30: Sivasspor – Adana Demirspor: Burak Pakkan

16.00: Başakşehir – Ankaragücü: Çağdaş Altay

19.00: Antalyaspor – Beşiktaş: Yaşar Kemal Uğurlu

6 Kasım Pazartesi

20.00: Gaziantep – Rizespor: Ali Şansalan

20.00: Kayserispor – Alanyaspor: Tugay Kaan Numanoğlu

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting